Burhaniye'de Kaan'ın Evi Yazarları Okurları İle Buluşturuyor

Burhaniye ilçesinde, Zeynep Ergin isimli anne yıllar önce kaybettiği oğlu Kaan'ın anısına Edremit'in Bostancı köyünde kurduğu kültür ve sanat evini Burhaniye'ye taşıdı. Koca cami Mahallesi'nde Kaan'ın Evi adıyla kurulan kültür ve sanat evi yazarları okurları ile buluşturmaya başladı.

Burhaniye'de Kaan'ın Evi Yazarları Okurları İle Buluşturuyor

Koca Camii Mahallesi Müderris Şükrü Sokak’ta geçtiğimiz hafta sazlı sözlü bir törenle açılışı yapılan Kaan’ın evi Edremitli Yazar Sinan Kahyaoğlu’nu okurları ile buluşturdu. Yazar Kahyaoğlu, evin bahçesinde toplanan vatandaşlarla sohbet ederken, şiirler okudu ve kitaplarını imzaladı. Söyleşi ve kitap imza etkinliği yoğun ilgi gördü. Yazar Kahyaoğlu, kendisini okurları ile buluşturan Zeynep Ergin’e teşekkür etti.

RÖP.YAZAR SİNAN KAHYAOĞLU(3.34) “Kaan’ın Evinde bu gün imza günü yaptık. Söyleşi yaptık. Kaan’ın Evi Burhaniye de bir kültür merkezi olarak açıldı. Ve bizde bu binada ilk konuk yazar olarak bulunduk. Çok mutluyuz. Katılımcılardan da çok mutluyum. Çok verimli bir söyleşi oldu. Sohbet oldu. Kitaplarımızı alan arkadaşlara kitapları imzaladık. Bizde mutlu olduk. Burhaniye’de Kaan’ın Evi bu tür kültür faaliyetlerine devam edecektir. Bu Burhaniye için bir kazançtır. Benim diyeceklerim bu kadar”

RÖP.FİLİZ KAYALI( 4.19)”Daha önce Bostancı da yaptığımız etkinlikleri Burhaniye’de Kaan’ın Evinde yapmaya devam edeceğiz. Oldukça iyi işler yapmayı hayal ediyoruz. Hem kurucusu hem de destekçisi olan bizler yazarlarımızı sanatçılarımızı ağırlamak istiyoruz burada. Bu gün ilk etkinliğimizde,  sevgili Sinan Kahyaoğlu’nun kitaplarının üstüne konuşuldu. Oldukça katılım yüksek ve etkili bir katılım vardı. Katılımcıların hepsinin söyleyecek sözleri vardı ki. Bizim istediğimiz bir şey karşılıklı etkileşim. Son derece güzel günler yaşayacağız. Tüm katılımcıları, tim ilgilileri, sanata ilgi duyan herkesi bekliyoruz. 

RÖP.ZEYNEP ERGİN( 5.12)” Geçen hafta açılışına yaptığımız Kaan’ın Evinde bu hafta Kazdağlarının bilgesi Sinan Kahyaoğlu’nu ağırladık. Hocamızın kitaplarını tanıttık. Hocam Kitapları üzerine ve son yaptığı Moğolistan gezisi üzerine  söyleşiler yaptık. Katılım çok güzeldi. Gelen izleyicilerde bu söyleşiden oldukça memnun oldular. Amacımız, bundan sonra bu etkinlikleri devam ettirmek. Burhaniye halkına bu yönde hizmet vermeye İnşallah devam edeceğiz”

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 21:22

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER