Burhaniye Mahkeme Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Özen, "10 yıldır kapalı olan muhtarlık açık olacak"

Türkiye 31 Mart 2024'te mahalli idareler seçimlerine hazırlanırken, vatandaşlar belediye başkanlıklarının yanı sıra mahalle veya köylerini yönetecek muhtarları belirlemek için sandık başına gidecek.

Balıkesir ilinin Burhaniye Mahkeme Mahallesinde ikamet ettiğini ve esnaflık yaptığını bildiren Mustafa Özen, "Mahallemiz, Burhaniye'nin en önemli mahallelerinde biridir. Muhtarlığa aday olmam konusunda, çevremin ve mahalle sakinlerimin talebi vardı. Ben de bu isteklere duyarsız kalmadım. Mahalle sakinlerimiz ve esnafları ile görüştüm ve fikir alışverişlerinde bulundum.

 Kısacası, mahallemize en iyi hizmeti vermek için aday oldum. Muhtarlıktan hiçbir maddi beklentisi olmadığını vurgulayan Mustafa Özen, "Benim tek gayem var; o da Mahkeme Mahallesine hizmet etmektir. Bu amaçla yola çıktım. Mahalle sakinlerimin iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olacağım. Devletin ilgili kurumlarıyla mahalle sakinleri arasında bir köprü vazifesi olacağım" dedi. Burhaniye'nin en önemli mahallelerinden biri olmasına rağmen Mahkeme Mahallesi'nin kendine has önemli sorunlarının bulunduğunu, muhtarlık için seçildiği takdirde bu sorunları çözmek için var gücüyle çalışacağını söyleyen Özen, " Güzel Mahallemizin, güzel yarınları için hep birlikte el ele" diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi. Özen, 10 yıldır kapalı olan mahalle muhtarlık binasının ise mahalle sakinlerinin hizmetine 7 gün 24 saat açacağını söyledi. Mustafa Özen: "Hizmet için buradayım, hizmette sınır tanımıyorum" sloganıyla seçim çalışmalarına tam gaz devam ettiğini ifade etti.

Mahkeme Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Özen Kimdir?

Balıkesir İvrindi doğumlu, evli ve 2 çocuk babası, 1995 yılında çıraklığından başladığı Burhaniye Mesleki Eğitim Merkezi tarafından Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik belgelerini aldı. Daha sonra 2002 yılından itibaren mobilya imalatı üzerine şirketini kurdu ve birçok farklı branş ve çeşitlerde hizmet veriyor. 3 dönem Burhaniye Sanayi Sitesi Başkanlığı yaptı ve Mahkeme Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını koydu. 31 Mart Yerel Seçimleri sebebiyle Sanayi Sitesi Başkanlığından ayrılmıştır.  

Mustafa Özen

Mahkeme Mahallesi Muhtar Adayı



 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 14:09

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER