Burhaniye MYO’dan Yeni Yılda Huzur Evi Ziyareti.

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Meslek Yüksekokulu öğrencileri yeni yılda Kenan Sucuoğlu Huzur Evinde kalan yaşlıları unutmayarak onlara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burhaniye MYO’dan Yeni Yılda Huzur Evi Ziyareti.

  Müzisyenler Halil Nergiz, İbrahim Tarar ve Zeki Gültabak'ın destek verdiği ziyarette, çalgılar eşliğinde, öğrenciler ile yaşlılar gönlünce eğlenerek yeni yıla merhaba dedi.

  Burhaniye Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kenan Sucuoğlu Huzurevinde kalan yaşlıları sevindirdi.  Huzurevine giden öğrenciler, müzisyenlerin sazları ve türküleri eşliğinde eğlenen yaşlıların ellerini öptü ve sohbet etti. Ziyarete katılan Burhaniye MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Bezirgan öğrencilere teşekkür etti. Müdür Bezirgan,  “ Öğrencilerimiz yeni yılda Huzur Evinde kalan yaşlılarımız için bir eğlence tertip etti. Böylesine anlamlı bir ziyaret için bizlerde onlara destek olduk. Yaşlılarımıza genç öğrencilerimizin gösterdiği duyarlılık çok memnuniyet verici. Yaşlılarımızın yalnızlığını bir nebze olsun giderebildiysek ne mutlu bizlere. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ziyaretlerimiz devam edecek " dedi. dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023, 16:00

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER