Burhaniyeliler Kadir Gecesi’nde İftarda Buluştu

Burhaniyeliler, Kadir Gecesi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı’nda iftarda buluştu. Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği iftar davetinde meydan 7’den 70’e Burhaniyelilerle dolarken Ramazan ruhu Burhaniye’de yaşandı. İftara 6000 kişi katıldı.

Ramazan Ayı’nın ilk gününden beri her akşam Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde günlük ortalama bin kişiye iftar verilirken, kalabalık mahallelerde de gün gün planlanan iftarlarla halk Ramazan bereketini paylaştı. Kadir Gecesi’nin maneviyatını hep birlikte yaşamak için ise Burhaniye Belediyesi tarafından ilçenin merkezinde yer alan Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir iftar yemeği verilerek vatandaşların bir arada olması sağlandı.

Kadir Gecesi iftar programında hemşehrilerine seslenen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Belediye olarak Ramazan ruhuna yakışır bir şekilde veren elin görünmeyeceği paylaşımlar gerçekleştirdik. Hayırsever ile ihtiyaç sahibini buluşturduk. Ramazan ayı boyunca kurduğumuz iftar sofralarında binlerce vatandaşımızla Ramazan’ın bereketini yaşadık. On bir ayın sultanı Ramazan’ın bu yıl da sonuna geliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin devam ettiği nice Ramazan’lar yaşayalım. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik eder, barış ve kardeşliğin, hoşgörü ve huzurun bir arada olduğu nice bayramlar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 10:38

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER