Cemal Akkılıç Burhaniye Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Cemal Akkılıç Burhaniye Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Burhaniye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Belediye Meclis Üyesi Cemal Akkılıç Akparti Burhaniye ilçe Başkanlığına adaylık dosyasın yüzlerce destekçisiyle birlikte geldiği ilçe binasında İlçe Başkanı'na teslim etti.

Cemal Akkılıç adaylığı ile ilgili şunları söyledi;

'Dava arkadaşlarım, Beni bu özel günümde yalnız bırakmayan başta ilçe Başkanımıza, Kadın kolları Başkanımıza, Gençlik kolları Başkanımıza ve dava arkadaşlarıma, basın mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Bende bu yolda varım dedim müracaatımı yapıyorum, Allah Hayırlara vesile kılsın inşallah.

Burhaniye'de doğdum büyüdüm. Maliye Bakanlığında 22 yıl denetmen olarak değişik kentlerde görev yaptım.

Ek iş olarak değil tek iş olarak Belediye Başkanlığına talip oldum. Yeniden Burhaniye de Ak belediyecilik nasıl yapılır onu göstereceğiz. Burhaniye de yapılması gereken çok fazla iş var bu işleri de bizler gerçekleştirebiliriz. Burhaniye'yi hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hak ettiği değeri görecek onun için 'Durmak yok yola devam' diyorum. Bana oy vereceklerden ricam ve isteğim bana oy verecek olan arkadaşlarımız lütfen meclis üyeliğinde de Ak parti ye oy verin.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 15:11

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER