Mehmet Ertaş: Edremit’i İkinci Yüzyıla Yakışır Hale Getireceğiz

Mehmet Ertaş: Edremit’i İkinci Yüzyıla Yakışır Hale Getireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; İl olmaya çoktan aday olan Edremit’imizin, İkinci Yüzyıla yaraşır büyük ve görkemli bir kent meydanı, sosyal donatıları ile ortaya konularak, güvenlikli, ulaşılabilir olarak hayata geçirileceklerin sözünü verdi.

Ertaş; “Her yönden il olmayı fazlası ile hak etmiş olan Edremit’imize yönelik öncelikli hedefimiz, kısa, orta ve uzun vadeli programlarla mali disiplini her birime yayarak, halkçı, toplumcu, sosyal belediyeciliği, yenilenmiş ve etkili yönetim anlayışı ile buluşturmak olacaktır” dedi.

Otopark sorunu olmayan, güvenlikli, kolay ulaşılabilir, modern kapalı pazar yerleri olan bir Edremit inşa edeceğini hatırlatan Mehmet Ertaş; “ Edremit’imizin genelinde yurttaşlarımızın geleneksel etkinliklerini gerçekleştirmek için bir araya geldikleri özel günlerinde kullanılmak üzere sosyal donatılı sağlıklı ve güzelleştirilmiş mekânları veya alanları düzenlenecektir” diye konuştu.

Çocuk ve gençlere spor sahaları yapacağının altını çizen Ertaş; “Çocuklarımız ve gençlerimiz için, kentimizin genelinde sağlıklı bugünleri ve sağlıklı gelecekleri adına mini futbol, basketbol, voleybol sahaları gibi çok amaçlı spor alanları yaygınlaştırılarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca, Turizm bölgesi özellikli olan kentimizi, turizmin bölgemizde karşılığı bulunan her dalında etkinleştirerek, turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmaları başlatılacaktır” dedi.

KIRSAL MAHALLELER KARARINI VERDİ, MEHMET ERTAŞ DEDİ

Eştaş;" Günlük ziyaretlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Yaylaönü mahallemizdeyiz. Vatandaşlarımızın tüm taleplerini dinleyip, çözüm önerilerini not aldık. Misafirperverlikleri için muhtarımız Mustafa Ülkü nezdinde bütün mahallelilerimize teşekkür ederiz. Çamlıbel kırsal mahallemizde bizler için çok kıymetli olan köylülerimizle birlikte sohbet edip, sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Misafirperverliklerinden ötürü muhtarımız Mustafa Çambel nezdinde tüm köylülerimize teşekkür ederim. Ziyaretlerimize Kaz Dağımızın ilk Tahtacı Türkmen köyü olan Tahtakuşlar kırsal mahallemizle devam ettik.

Bizleri büyük bir coşkuyla karşılayıp bağrına basan, misafirleri olmaktan büyük onur duyduğum Tahtakuşlarlı hemşerilerimize muhtarımız Hasan Bozkurt nezdinde teşekkür ediyorum.

Kavlaklar Mahallemizde bizi coşkuyla karşılayan tüm Kavlaklarlı hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinleyip çözüm için biz varız dedik.

Misafirperverlikleri için muhtarımız Metin Ali Çamtepe nezdinde tüm mahallelerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2024, 15:11

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER