Yıldızkent Kalkım'da

Yıldızkent Kalkım'da

Edremit'te uzun yıllardır ağız ve diş sağlığı alanında insanımıza etkin ve kaliteli bir hizmet veren "Yıdızdent" Ali Yıldız Çanakkalenin Kalkım Beldesinde açtığı yeni kliniği ile yılların bilgi birikimi ve müşteri memnuniyetine dayanan tecrübe ve hizmet kalitesini Kalkım Bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına götürüyor.

 

16 Ocak 2022 Pazar günü Kalkım da yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılış törenine Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, mahalle ve köy muhtarları, çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın sağlık alanında kendini ispatlamış, hizmet kalitesi ve tecrübesiyle sektörde önemli bir yere sahip "Yıldızdent" in sahibi Diş Hekimi Ali Yıldız ın Beldemizde açmış olduğu "Yıldızdent" kliniğinin hayırlara vesile olmasını diliyor, işletme sahibi sayın Ali Yıldıza insanınızı böyle güzel bir hizmetle buluşturmayı dan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldızdent sahibi Diş Hekimi Ali Yıldız da açılışta yaptığı konuşmasında "

Sindirim sisteminin başlangıcı olan ağız, dış ortama açık olması ve besinlerle teması gibi sebeplerle mikroorganizmaların üremesi için oldukça elverişli bir ortamdır. Bu nedenle düzenli, doğru ve etkili ağız ve diş bakımının yapılmadığı durumlarda ağız içerisindeki dokularda ve dişlerde oluşan hastalıklar kişilerde oldukça önemli sağlık sorunlarına sebep olabilir. Sağlığın yanı sıra bakımsız ağız ve dişler hoş olmayan bir görüntüye de sebep olacağından bireyde sosyal, psikolojik ve fizyolojik açıdan yaşam kalitesini olumsuz yönde etkilemektedir. Bizler Kalkım ve çevresinde yaşayan insanımızın hizmetin en iyisine layık olduklarının bilinciyle Edremit ten sonra Kalkım da da sizlere doktor arkadaşlarım Sabahattin koşar ve Melih Özdem hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacaklar dedi ve . Hayırlı ve uğurlu olması diliyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2022, 22:42

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER