Milletvekili Uygur, Dursunbey'de

Milletvekili Uygur, Dursunbey'de

İLK GÜNKÜ AŞKLA VE ŞEVKLE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Katip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin UYGUR, Dursunbey’de ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Akbaşlar mahallesinde bir kırk hayrına katılan Uygur, sonrasında esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla selamlaştı. “Pandemi sürecinde zorlu günler geçiren esnaflarımız ile hasbihal ederek, sorunlarını dinliyoruz. İnşallah aşılama ile birlikte önümüzdeki süreçte hem Ülkemiz hem Balıkesir'imiz hem de ilçemiz için güzel günler bizleri bekliyor. Dursunbey ilçemizin güler yüzlü, sıcakkanlı insanlarıyla selamlaştık, hal hatır sorduk. Memleketimizi adım adım dolaşmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyoruz.”dedi.

Milletvekili Uygur, Dursunbey Belediye Başkanlığı ve AK Parti Dursunbey İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile Dursunbey OSB' ye yatırım yapmaya hazırlanan firmalar ve diğer projeler ile ilgili istişarelerde bulunan UYGUR, İlçe Başkanlığında güncel konular, teşkilat çalışmaları ve yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, partililerle istişare edip, sorularını yanıtladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Dursunbey Belediyemizin ortak projesi olarak yapımı devam eden 0-4 ile 4-10 yaş arası çocuklara hitap edecek olan Çocuk Kütüphanesinde incelemelerde bulunan Uygur “Eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımların önemini biliyor ve her zaman destekliyoruz.” dedi.

UYGUR EV ZİYARETLERİ YAPTI

Üçeylül Mahallesinde Üye ziyareti yapan, gençlerle ve kadınlarla biraraya gelen Uygur, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençlerin önündeki engelleri kaldıran ve en büyük gençlik yapılanmasına sahip olan partiyiz. Gençlerimizi dinledik, çalışmalarımızı ve hedeflerimizi anlattık. Hem bu günümüz hem de yarınımız olan gençlerimizle bir araya gelip, onlarla istişare etmek bize azim ve güç veriyor. Fikirler kadınlar sayesinde güçlenir ve köklenir. Fikirlerine her zaman değer verdiğimiz kadınlarımızla beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

 85 yaşındaki Fatma Nine’yi ziyaret eden Uygur, “Kültür mirasımız olan gelenek ve göreneklerimizin nesilden nesile aktarılması konusunda büyüklerimizim rolünün farkındayız. Yaşlılarımıza sahip çıkmak aynı zamanda geleceğe sahip çıkmaktır. Onların duaları sayesinde yeni adımlar atmaktan geri durmuyor, yolumuza onların dualarıyla devam ediyoruz.” dedi.

UYGUR DURSUNBEY OSB VE GES PROJESİNİ İNCELEDİ

Dursunbey OSB’de ve GES’ de incelemelerde bulunan Milletvekili Uygur, “Dursunbey'imize ve Balıkesir'imize değer katacak ilk fabrikamız bu yılın sonunda tamamlanmış olacak inşallah. Belediyemize büyük gelir kapısı olan birinci GES’ in ardından yeni GES’ imiz ile Belediye gelirleri artacak, vatandaşlarımıza daha güzel ve kaliteli hizmetler sunulacak inşallah. Dursunbey'e yapılan yatırımlardan büyük memnuniyet duyuyor, her aşamasını destekliyoruz.” dedi.

Son olarak Beyel Mahallesini ziyaret eden Uygur, tek tek herkesle sohbet edip taleplerini dinledi.

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da her vatandaşımızın derdini kendi derdimiz bilip, herkesi kucaklayarak, kutuplaştırıcı değil birleştirici bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz.” diyen Uygur’a ziyaretleri sırasında Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Başkanı Üzeyir Sali,  İl Başkan Yardımcısı Bülent Yıldız,  Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapar Kireç, Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Altıntaş ve Dursunbey İlçe teşkilatı eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021, 18:48
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160