AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu: "Terörle mücadele sürecek. Analar ağlamayacak"

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu: "Terörle mücadele sürecek. Analar ağlamayacak"

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu; AK Parti’nin Teröre ve Terörizme Karşı Mücadele vizyonunun her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi. 

Anaların acılarının durduğuna dikkat çeken Başkan Umutlu; “ Türkiye Yüzyılı’nın teröre ve terörizme karşı mücadele vizyonunun esası, böyle bir gündem maddesini toplumun gündeminden çıkarmaktır. Terör faaliyetlerinin tamamen durdurulduğu, huzur ortamını bu alandaki çalışmalarımızın esası olarak görüyoruz. Hukuk devleti çerçevesinde ‘Önleyicilik’ yaklaşımıyla tüm güvenlik başlıklarında temel stratejimiz, toplumsal kaynaklarıyla birlikte terörizme karşı topyekûn bir mücadeleyi kurumsallaştırmaktır” diye konuştu. 


Küresel terör örgütlerinin dünya’nın kaderi olmadığına inandıklarının altını çizen Başkan Umutlu; “ Bunun için, terörün panzehiri olan demokrasi ve ‘istikrarı’ hem ülkemiz hem de coğrafyamız için vazgeçilmez bir unsur olarak kabul ediyoruz. Kalkınmayı, istikrarı, zenginliği, huzur ve refahı sadece ülkemiz için değil, coğrafyamız için bir hedef olarak görüyoruz” dedi. 

Teröre karşı mücadelenin yanına terörizme karşı mücadeleyi ekleyerek bu alanda önemli bir zihni dönüşüm gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Umutlu; “ AK Parti olarak,  altyapı hizmetlerindeki kalite artışından eğitim ve sağlık alanındaki çalışmalara kadar kalkınma hamleleriyle, sosyal projelerle bütüncül bir anlayışla terörizme karşı mücadele esasıyla çalışacağız. Türkiye, teröre karşı mücadelenin silahlı kısmına yönelik önemli bir kapasiteye sahiptir. Bu kapasiteyi sadece milletimizin huzuru için kullanmayı demokratik bir toplumun esası olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde istikrarlı iç güvenlik anlayışımızla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Teröre karşı ülke olarak hiçbir zaman bedel ödemeyeceğimiz bir geleceği hep birlikte inşa ederken 40 yıllık tahribatın ekonomik ve sosyal boyutları başta olmak üzere tüm yaralarını saracağız” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ifade eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu; “ AK Parti olarak seçim beyannamemizde de yer alan Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da terörden arındırılmış, kalkınmış, müreffeh, sadece Türkiye’nin değil Dünyanın batısıyla olan tüm farkları giderilmiş yeni bir hayat başlatacağız. Terörle mücadele diplomasimizi kurumsallaştırarak, terör örgütlerine yurtdışında da nefes aldırmayacağız; Avrupa ve ABD kamuoyunun, uluslar arası kuruluşların FETÖ, PKK ve Sol Terör Örgütleri tarafından kandırılmasına ve kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Teröre ve terörizme karşı mücadeleyi bir politika olarak kesintisiz sürdüreceğiz” dedi. 

AK Parti olarak terörün finansmanıyla mücadelenin derinleşerek devam edeceğini dile getiren Umutlu; “ Terör örgütlerinin sivil toplum, belediyeler gibi özgürlük ve kaynak alanlarını istismar etmelerine asla izin vermeyeceğiz. Terör örgütlerinin demokratik mekanizmaları istismarına karşı, demokrasiyi ve hukuku güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER