AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu: "Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz" 

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu: "Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz" 

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu; “21 yıldan beri her girdiği seçimi kazanan bir parti olarak, bu seçimleri de kazanarak,Türkiye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine yönelik AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı olarak hazırlıkların tamamlandığının altını çizen Başkan Umutlu; “  Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak organizasyonu sağlayacak merkezimizi kurduk ve görev dağılımlarımızı yaptık. Ayrıca, mahalle görevlilerimiz, sandık görevlilerimiz, sandık müşahitlerimiz, okul sorumluları, bina sorumluları, kat sorumluları dahil olmak üzere tüm seçim görevlilerimiz hazır durumdadır.” Dedi.

Başkan Umutlu sözlerine şöyle devam etti. 
“Yaşadığımız afetler nedeniyle ülkemiz çok acı bir şekilde yüzleşti ve kayıplarımız oldu. Ancak bizim örf, adet ve geleneklerimiz çerçevesinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı şekilde, seçim kampanyası ve ortamını huzurlu ve sakin bir şekilde gerçekleştireceğiz. AK Parti aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından genel merkezimiz tarafından çeşitli kriterlere göre değerlendirilecek olan milletvekili adayları için temayül yoklaması yapılacak. Sonrasında listelerimiz genel merkez tarafından oluşturulacak. Bütün aday adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Yollarının açık olmasını diliyoruz. Hep beraber seçimleri çok güzel bir şekilde atlatacak yine başaracağız” dedi. 
AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı olarak, 21 yıldan beri seçim kazanan bir parti olduklarını söyleyen Umutlu; “ 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hazırız. Bu seçimleri de kazanarak, Türkiye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu. 
21 yıldır devam eden AK Parti iktidarının sağladığı faydalar, milletimiz için attığı adımlar sayesinde elde edilen kazanımların ortada olduğunu dile getiren Başkan Umutlu; “Sadece ülkemiz için değil, Dünya ülkeleri için de umut olmuş liderimiz ile 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye için 2023 hedeflerimize atılacak ilk adım olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde bizlere düşen; Ülkemizin ve milletimizin geleceği konusunda vizyon, hedef, proje ve program sahibi AK Parti çatısı altında AK Davanın bir neferi olarak görev bilinciyle yerimizi almaktır."dedi.

(Pervin Bölükbaşı)

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 15:46

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER