Altınoluk'ta Ertaş'a Büyük İlgi Gösterildi

Ertaş; “Yapacağımız Hizmetler İle Yaşanabilir Bir Edremit Yaratacağız”

Altınoluk'ta Ertaş'a Büyük İlgi Gösterildi

Etkinlikte Ertaş’ Yoğun İlgi

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Altınoluk Cem Evi'nde düzenlenen Nevruz kutlamasına katıldı. Yapılan etkinlikte Mehmet Ertaş, Nevruz Bayramı'nı kutladı.

Başkan Adayı Mehmet Ertaş, “Baharın müjdecisi, kardeşliği ve birlikteliği temsil eden Nevruz'un ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, birlik, beraberlik ve barış getirmesini diliyorum.” dedi.

-ERTAŞ; “PROJELERİMİZİN HEPSİ BİR BİR ÖNEMLİ HİZMETLER”

CHP Belediye Başkan Adayı Ertaş, yaptığı konuşmada halkın sorunlarına duyarlılık vurgusu yaparak seçim vaatlerini dile getirdi. Altınoluk Cem Evi'nde düzenlenen Nevruz kutlamasında vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “İlçemiz de yapacağımız hizmetler ile yaşanabilir bir Edremit yaratacağız. Altınoluk’un sorunlarını biliyorum. Projelerimizin hepsi bir bir önemli hizmetler. Ben ve ekip arkadaşlarım özlenilen hizmeti İlçe’de hayata geçirmek için yola çıktık.” Dedi.

ERTAŞ; “BİZİM İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ EDREMİT”

Mehmet Ertaş ayrıca, etkinliğin barış ve kardeşlik mesajlarıyla dolu olduğunu belirtti.  CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Ertaş, Altınoluk Cem evinde vatandaşlara yaptığı konuşmada; “halkın nabzını tutmaya ve vatandaşlarımızın beklentilerine hızlı bir şekilde yanıt vereceğiz. Hizmet ayrımı yapmaksızın her Mahalleye hizmetlerimizi götüreceğiz. İlçe halkımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getirip, hizmetlerimizi hızla tamamlayacağız. Bizim işimiz, gücümüz Edremit” Dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER