Balıkesir'de katliam gibi kaza: 15 ölü 17 kişi yaralı

Vali Şıldak Kaza Mahallinde İncelemeden Sonra Kazazedelere Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Balıkesir'de katliam gibi kaza: 15 ölü 17 kişi yaralı

Vali Hasan Şıldak, İlimiz OSB Çevre Yolu Edremit İstikametinde seyreden bir yolcu otobüsünün bugün sabah 04.40 sularında yoldan çıkmasıyla meydana gelen 15 kişinin vefat ettiği trafik kazasının yaşandığı olay yerinde incelemede bulunduktan sonra yaralanan vatandaşlarımızı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Kazanın ardından olay yerine giden Vali Şıldak kazayla ilgili Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin'den bilgi aldı.

Ekiplerin olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmesiyle yaralı olan vatandaşların Balıkesir'de bulunan 5 farklı hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandı. Vali Şıldak hastanelerde bulunan vatandaşları ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin'den durumları hakkında bilgi aldı ve hasta yakınlarıyla ilgilendi. 

 Vali Şıldak, yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte bütün ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın işlemleri için bütün tedbirlerin alındığını ifade etti. Bu son derece elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Şıldak yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.

Kaza nasıl oldu

Dün akşam Saat 18.30'da Zonguldak’tan  İzmir'in Dikili istikametine yola çıkan  Kerem B. idaresindeki 41 EF 283 plakalı yolcu otobüsü Susurluk'ta mola dan sonra. Balıkesir İzmir çevre yolunda köprülü kavşaktan sonra yoldan çıktı.Kazada can pazarı yaşandı.11 kişi olay yerinde 4 kişi ise hastanede yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirenler arasında 2 şoföründe olduğu ileri sürüldü. (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2021, 18:41
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER