Başkan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü meclis salonunda kutladı

Başkan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü meclis salonunda kutladı

Görüntü: https://www.korfezdehaber.com/baskan-arslan-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-nu-meclis-salonunda-kutladi-video,3298.html

Körfezde Haber Güney Marmara-Kuzey Ege ve Edremit Körfezi'nin En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla yapılan toplantıda buluştu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bölgede görev yapan yerel gazete ve ulusal basın temsilcileri ile belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü slayt gösteri eşliğinde kutladı. Ardından belediye faaliyetleri ile ilgili sunum yapıldı.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ve yeni yılını kutlayan Başkan Arslan, basının öneminin çok büyük olduğunu özellikle yerelde destek verilmesi gerektiğini belirtti.  Gazetecilerden gelen soruları da yanıtlayan Başkan Arslan, “2023’ün yeni yılın basın camiası için bereketli olmasını diliyorum. Basın camiamıza, çalışan gazetecilerimize, Edremit’imize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Böyle iyi temennilerimizle yeni yılınızı kutluyoruz.” dedi.

Toplantıya Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, birim müdürleri, ilçede ve bölgede görev yapan 40’a yakın basın mensubu katıldı. (Emre Terzioğlu-İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023, 17:36

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER