Depremlerde Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu

Milli Eğitim Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla ülke genelinde ve ilimizdeki tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Depremlerde Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, yaşanan acıların unutulmaması, ders ve tedbir alınması noktasında; bu sorumluluğu her nesle aktarmak ve hatırlatmak amacıyla Balıkesir Lisesinde düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle depremlerde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Tarihin her döneminde şanlı bir duruş sergileyen ve geçmişi gurur abideleriyle dolu olan milletimizin, doğal bir refleks olarak gösterdiği tarihi dayanışmanın son örneğini "asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ilk anından itibaren en güçlü şekilde gösterdi.

Afetten etkilenen vatandaşların, barınmadan gıda ve giyime kadar tüm ihtiyaçları devlet-millet olarak "asrın birlikteliğinin" tezahürü ile topyekün şekilde  karşılandığı deprem sonrası günlerde, eğitim ailesi de felaketten etkilenen illerde organize olarak yaraları sarıp kayıpları telafi etmek için afetzedelere yönelik destek çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER