Deva Partisi Edremit Teşkilatı Sosyal Sorumluluklarda Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Deva Partisi Edremit Teşkilatı Sosyal Sorumluluklarda Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik ve Yönetim Kurulu, Edremit’te siyasete heyecan getirmekle kalmayıp, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

Sokak hayvanları, uyuşturucu ile mücadele, kadına şiddet, etnik ve mezhepsel kökene dayalı ayrımcılığa karşı mücadele gibi konulardaki başarılı çalışmalarıyla fark yaratan Deva Partisi Edremit İlçe Teşkilatı son olarak ihtiyaç sahibi Engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye yardımında bulunarak, bir yaraya daha merhem oldu.

UTEF (Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu) Edremit Temsilcisi Nevin Sayman, Gülesi Zor ve Gazi celal Mahalle Muhtarı Nizamettin Dağ’ın ortaklaşa tespit ettiği, yardıma ihtiyacı olan ve yaklaşık bir ay önce geçirdiği felç sonrası belden aşağısı tutmayan, Edremitli yetişkin vatandaşımızı evinde ziyaret ederek sandalyesi kendisine teslim edildi.

Teslimde, Gülesi Zor “Deva Partisi İlçe Başkanı Tevfik Çelik Başkanım beni aradı, bir engelli sandalyemiz var, bunu ihtiyacı olan yere teslim edelim dedi. Bende Utef Başkanı Nevin Saymanı arayarak bilgi verdim. Nevin Hanımda ihtiyaç sahibini tespit edip dönüş yaptı. Yeni yıl hediyesi olarak bu sandalyeyi teslim ettik. Başta Tevfik Başkanım olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ederim” dedi.

UTEF Edremit Temsilcisi Nevin Sayman da yaptığı konuşmada “Gülesi Hanım beni arayıp, bir engelli sandalyemiz var. Bunu ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza verelim dediğinde bende iletişim halinde olduğumuz Gazi celal Mahallesi Muhtarı Nizamettin Dağ’ı aradım ve ailemize sandalyesini ulaştırmak için gerekli organizasyonu yaptım. Tevfik Başkanımız senelerden beri konuya duyarlı yaklaşımını devam ettiren bir kişidir. Burada ki hassasiyetinden dolayıda kendisine ayrıca teşekkür ederim. Gülesi Hanıma, Muhtarımız Nizamettin Bey’e ve tüm ilgililere de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Deva Partisi İlçe Başkanı Tevfik Çelik ise “Her birimizin sorumlulukları var, önce kendimize, sonra ailemize, daha sonra iş ve sosyal ilişkide olduğumuz kişilere, en sonunda da çevremize karşı sorumluluğumuz var. Çevremize karşı olan sorumluluğumuz, sokak hayvanları olabilir, sokakları temiz tutmak olabilir, her türlü şiddete karşı duruş göstermek olabilir veya komşularımız ile ilişkilerimizden kaynaklanan sorumluluklar olabilir. Bunun ismi her neyse o sorumluluğumuzu hepimiz yerine getirmek zorundayız. İşte şimdi burada da böyle bir sorumluluk bilinciyle bulunuyoruz. Bunu söylemek kötü ama hepimiz bir engelli adayıyız. Bu düşünceyle yaşamımızı sürdürmeliyiz. Dün sağlıklı olan kardeşimizin geçirdiği sağlık problemi sonrası genç yaşta belden aşağısının tutmaması sonrası engelli sandalyesine ihtiyaç duyması malesef hayatımızın bir gerçeği. Bu sandalyeyi bize temin eden Mustafa Ergin’e buraya bulup teslim etmemizde emeği geçen Gülesi Zor Hanıma, Utef Temsilcisi Nevin Sayman Hanıma, Gazi celal Mahalle Muhtarımız Nizamettin Dağ’a, Deva Partisi Edremit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım Ahmet Vedat Güner ve Arda Kerti’ye çok teşekkür ederim. Şenol kardeşimize de acil şifalar diler, tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER