Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Edremit’te

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Edremit’te partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan beraberinde milletvekili Burak Dalgın, DEVA Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte, görkemli bir törenle partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

“ÜLKEMİZİ FAKİRLEŞTİRDİLER”

Babacan burada yaptığı konuşmada “Türkiye’miz son derece sıkıntılı günlerden geçiyor. Her gün bir başka olumsuzlukla karşılaştığımız her gün başka bir krizin yaşandığı günlerdeyiz maalesef. Otobüsten indik emekli vatandaşlarımız geldiler ve halimiz perişan dediler. 2024 yılı emekliler yılı niye şikayet ediyorsunuz? Dedim. Şu anda gerçek enflasyonun yüzde 127 olduğu, TÜİK’in enflasyon oranını yüzde 64 oranı olarak açıkladığı enflasyon ortadayken Cumhurbaşkanı çıkıyor emekliye yüzde 48 zam yaptım diye müjde veriyor. Bu inanılır gibi değil. Maalesef ülkemizi fakirleştirdiler. Şu anda kim olursa olsun sabit maaş alan herkes ülkemizde yoksullaşmış durumda. Sayın Erdoğan, Emekli maaşlarına verilen farkların bu ülkeye 200 milyar yükü olduğunu söylüyor. Sadece seçimden bu yana aralık sonuna kadar 7 ayda sayın Erdoğan’ın Merkez Bankası’na talimat vererek kur korumalı mevduata ödettiği rakam 800 milyar lira. Hata arkasına hata yapıyor” dedi.

ETİK KURALLAR BİLDİRGESİ HAZIRLADIK

Yerel seçim konusuna değinen Babacan, Belediye’yi iyi ve dürüst yönetmek için 3 sayfalık etik kurallar bildirgesi yayınladıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Seçimlere doğru gidiyoruz. Biz DEVA partisi olarak hazırız. 2 yıl öncesinden eylem planımızı sayfa sayfa hazırladık. Bu Belediye iyi ve düzgün yönetmek için. Ayrıca biz etik kurallar getirdik. Tevfik bey de dahil, bizim adayımız olan herkes bu 3 sayfalık ahlaki ve etik kuralları okuyor ve ona göre aday oluyor. Yani bizim adaylarımız işi kitabına uyduran adaylardan değil, işi kitabına göre yapanlardan bizim adaylarımız”.

Partisinin Edremit Belediye Başkan Adayı Tevfik Çelik ve beraberindekiler ile birlikte halkı selamlayan Babacan, vatandaşlarla sohbet ederek, dertlerini dinledi. Babacan, “Bizleri samimiyeti ile karşılayan, sohbetlerine ortak eden, önerilerini paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 18:11

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER