Edremit CHP'nin konukları vardı

Edremit CHP'nin konukları vardı


Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan'ın ev sahipliğinde, Kadın Kolları Başkanı Nuran Çifçioğlu, Gençlik Kolları Başkanı Şermin Uzun ve Balıkesir CHP Milletvekili adayı Ensar Aytekin ile birlikte İstanbul Milletvekili Aday Adayı Sinan Karaca, İzmir Milletvekili Aday Adayı Abdullah Cıstır, Çanakkale Milletvekili Adayı Hacı Ramazan Muhtaroğlu ve Balıkesir Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Oktay Sümertaş ve Körfez Roman ve Müzisyenler Derneği Başkanı Murat Turan bir araya geldiler. Gündemi değerlendirip isteşarede bulundular. 14 Mayıs'ta Her Şeyin Çok Güzel Olacağını ifade ederek, birleşe birleşe kazanacaklarının mesajını verdiler.
Roman Dernek Başkanları ve Aday Adayları; Ülkemizin değişime ihtiyacı var. Bunuda ayrışarak değil birleşerek yapabiliriz. Sorunları biliyoruz ve inanıyoruz ki bu sorunlar  Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında çözüme kavuşacak.  Bizler Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13.Cumhurbaşkanımız yapmaya söz verdik." dediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan ise yaptığı açıklamada misafirlerine teşekkür ederek, " Edremit'den Türkiye'ye yayılan umut, Halil İbrahim sofrasını büyüterek birleşe birleşe kazanacağız. Mücadeleye devam durmak yok 14 Mayıs'ta herşey çok güzel olacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2023, 14:14

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER