Edremit'e Doğan Güneş kokteyli

Edremit'e Doğan Güneş kokteyli

EDREMİT'E DOĞAN GÜNEŞ….LANSMAN KOKTEYLİ..

Güre-Kazdağları Müzesi Murat-Ugur Bostancıoğlu kardeşler örnek bir ev sahipliğiyle aile dostları Meral Gürel'in yaşamanında anlattıkları “Edremit"e Doğan Güneş”isimli kitabın yazarı Hüseyin Sedat Özkök lansman gününü ve söyleşiyi kalabalık bir davetli gurubuyla gerçekleştirdiler,

Söyleşi Sedat hocamızın mikrofon hakimiyeti ve espirileri ile büyük beğeni toplarken, kitaba karşı büyük bir ilgi uyandırdı. Sohbetten daha çok okumayı tercih eden misafirler uzun bir kuyruk oluşturarak imzalı kitaplarını alarak anı fotoğraflarına konuk oldular.

Yazar Hüseyin Sedat Özkök, bu kitabı hazırlarken Meral ablamızın aile bireyi gibi günler ve haftalar misafircilik oynarken, damak zevkine muhteşem diye bizleri özendirdiği Meral Güneş Göral ablamızın kurabiye tariflerini fısıldadı, Çalışmalarda en büyük destekçisi eşi , kitap imza anında yine özverili yardımcısıydı.

Bu kitap Hüseyin Sedat Özkök'ün 4 üncü kitabı olduğunu ama asla durmıyacağını yaşadığı müddetçe körfezimizin, özel doğasını ve yaşanmış öykülerini kitap haline getirme çalışmalarına dost sohbetleri, araştırma gezilerini fotoğraf kareleriyle belgeleyeceğini açıkladı…Okuyucusu bol olsun.

(Haşmet Demirbil)

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024, 20:32

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER