Edremit'e Yeni Park Alanları Yapılıyor

Edremit Belediyesi ilçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarına hız verdi. Altınoluk Mahallesi’ne 3 yeni park kazandırılırken bir parkın daha düzenlenmesi devam ediyor.

Edremit'e Yeni Park Alanları Yapılıyor

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Altınoluk Mahallesi’nde park çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri gelen talepler doğrultusunda tespit edilen yerlerde çalışma yaparak 3 yeni parkı tamamladı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla Gera Parkı düzenlemesi, Nergis Caddesi parkı, Celalettin Tokatlı Caddesi parkı hizmete açılırken Yakamoz Caddesi üzerindeki park da kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Edremit’in yeşil alan ihtiyacını karşılamak için mesai arkadaşlarımız gerekli hazırlıkları tamamlıyor. Kazdağları’nın yeşili ve mavisiyle özdeşleşen Edremit’te yeşil alanları daha da artırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın nefes alabileceği, güzel vakit geçireceği alanları oluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yeni parklara oyun grupları, spor aletleri ve banklar yerleştirildi. Çevre düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte yemyeşil bir görünüme kavuşan parklar vatandaşlar tarafından ilgi ve takdirle karşılandı. Parkların rutin kontrolleri ve bakımları da yine belediye ekipleri tarafından sağlanıyor. Yıpranan bozulan oyun grupları ve spor aletleri de yenileniyor.

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER