Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal,Özem’le Yaşam firmasını ziyaret etti.

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal,Özem’le Yaşam firmasını ziyaret etti.

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, saha ziyaretleri kapsamında hem ilçemizde hem de bölgemizde faaliyet yürüten sektörleri de tek tek ziyaret ederek bilgiler alıyor.

Bu kapsamda bölgemizde zeytin, zeytinyağ ve Kuzey Ege’de yetişen doğal ve organik ürünler üzerine  faaliyet yürüten  Özem’le Yaşam firmasını ziyaret eden Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve eşi Hande Ünsal, firma sahibi Mehmet Özgü Manisalı’dan bilgiler aldı.

Özem’le Yaşam  firmasının depolama tesislerini gezen Kaymakam Ünsal, firmanın e-ticaret ürünleri ve dijital  pazarlama  hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı. Aynı zamanda zeytinyağ tadımı da yapan Kaymakam Ünsal ; “Zeytin, zeytinyağının ana vatanı olan bölgemizde öncü sektörleri ziyaret ederek bilgiler alıyoruz. Bu kapsamda bölgemizde ekonomiye katkı sağlayan böyle güzel işletmelerimizin olması bizi mutlu ediyor” dedi.

Özem’le Yaşam Firma sahibi Mehmet Özgü Manisalı, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve eşi Hande Ünsal’ın ziyaretinden dolayı memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundular.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER