Edremit'te 224 personel, 30 ekiple polis alarmdaydı

EDREMİT’TE POLİSTEN KAÇIŞ YOK

Edremit’te polis tarafından art arda yapılan denetim ve operasyonlar devam ediyor.

Edremit Polisi operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek, suçlularla mücadeleye kararlılıkta devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

224 personel ve 30 ekiple alarma geçen Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanarak, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varlığını vatandaşlara hissettirmek amacıyla ilçe genelinde suç işlenme potansiyeli yüksek olan mahalle, park, bahçe, meydan ve umuma açık yerlerde asayiş uygulaması yaptı. Ayrıca trafiğin yoğun olduğu farklı noktalarda şok asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi.

Aralarında 5 Tim çevik kuvvetin de bulunduğu, toplam 224 personel ile yapılan denetim ve uygulamalarda 1025 şahıs sorgulanırken, 18 aranan şahıs yakalandı.

Yapılan operasyonlarda 5 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeğe ait 4 adet kartuş, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 29 adet fişek ele geçirildi.

Umuma açık işyerlerinde yapılan denetimlerde ise 17 işyeri denetlenirken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Yapılan trafik kontrollerinde ise 64 araç kontrol edilirken, bunlardan 12’sine toplam 24 bin 360 TL’lik para cezası uygulandı.

 İlçede halka huzur veren, kanun tanımazlara karşı uygulama, denetim ve operasyonların aralıksız devam edeceği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 12:31

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER