Edremit'te 23 Nisan coşkusu

Edremit'te 23 Nisan coşkusu

Edremit’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

 Edremit Şehit Hamdibet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyma ile başlayan kutlamalar Edremit Kapalı Spor Salonunda devam etti.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Mithat Fethi Büyükdalgıç İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program  yoğun ilgiyle izlendi.

  Edremit Kapalı Spor Salonunda yapılan kutlama programına Edremit Kaymakamı Sayın Ahmet Odabaş, 19. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan, Edremit Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tunahan Işık, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, okul müdürleri ve birçok öğrenci velisi ve vatandaşlar katıldı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak  Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer açılış konuşması yaptı. Kaymakam Ahmet Odabaş yarışmada başarı gösteren öğrencilere ödüllerini verdi. Mithat Fethi Büyükdalgıç İlkokulu öğrencilerinin sundukları  yarışmalar, halk oyunları, şiirler, müzik gösterisi gibi birçok farklı alandaki gösteriler ilgi ile izlendi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Ulusal egemenliğimizin 103. yılı ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniye mesaj yayınladı.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 14:46

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER