Edremit'te yatırımlar hız kesmeden devam ediyor

Edremit'te yatırımlar hız kesmeden devam ediyor

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçede eğitim alanında derslik kapasitesinin artırılması amacıyla yürütülen eğitim yatırımları ile inşaatı tamamlanan yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

 

Bu kapsamda  okul öncesi eğitimine 28 yeni derslik kazandırmak amacıyla sıfırdan yapımına başlanan devlet yatırımlarından; Cumhuriyet Mahallesinde 12 derslikli anaokulu inşaatı, Mithat Fethi Büyükdalgıç İlkokulu Bahçesinde yapımı devam eden 8 derslikli anaokulu inşaatı ile Salih Korkut Budaras İlkokulu bahçesinde  yapımı devam eden 8 derslikli özel eğitim anaokulu inşaatlarını Kaymakam Odabaş  ziyaret etti.

 

       Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kaymakam Odabaş “İlçemizde eğitim-öğretim alanında ciddi yatırımlar yapılmaktadır. Bu kapsamda ilçemize kazandırılan eğitim yatırımlarının hızlı bir şekilde ilerlemesi ve büyük oranda tamamlanmış olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.  Evlatlarımızın daha güzel ortamlarda eğitim-öğretim görebilmesi için inşaatı devam eden yeni okullarımızı çok yakında bölgemize kazandıracağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu yatırımlarımızın ilçemize kazandırılmasında katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

(Ayşe Baykara)

 

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160