Edremit Ticaret Odası Belgrad Turizm Fuarı’nda

Edremit Ticaret Odası Belgrad Turizm Fuarı’nda

Edremit Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyeleri Fatih Ergün, Savaş Can, Sezgin Sönmez, Fahri Şık ve dış ticaret personeli Tuna Salon’dan oluşan bir heyet bölgemizi temsilen 22-25 Şubat 2024 tarihlerinde Sırbistan - Belgrad şehrinde bulunan ITTFA - Sajam Turizma Belgrad Uluslararası Turizm Fuarı’na katıldı.

Ülkemizin sahip olduğu tarihi, turistik, kültürel değerlerinin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması ve Pazar payımızın arttırılması amacıyla her yıl yurt dışında gerçekleştirilen uluslararası turizm ihtisas fuarlarına T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, TGA - Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı koordinasyonunda katılım sağlanan fuarın ilk gününde bölge tanıtımı gerçekleştirildi.

Sırbistan televizyonuna röportaj veren yönetim kurulu başkanı Ahmet Çetin iki ülkenin paylaştığı kültürel yakınlık sayesinde Sırp misafirlerin kendilerini evlerinde hissedeceklerini vurguladı. İki ülke arasında vize uygulanmamasının dolaşım kolaylığı yarattığını dile getiren Çetin termal, doğa, tarih ve Kazdağları’nın buluştuğu Kuzey Ege’ye Sırp dostlarımızı misafir etmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2024, 18:36

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER