Edremit YDS'de şenlik hayran bıraktı

YDS Academy Edremit yoğun katılımlı gerçekleşen etkinlik için tüm Edremit velilerine teşekkürlerini sundu. Görsel karşıma şöleni ve çocukların sınav heyecanını yenebilmek adına planlanan etkinlik Edremit halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Dil eğitimi alanında faaliyet gösteren en etkin dil okullarından birisi olan YDS Academy, nitelikli kadrosu, etkili dil öğretim metotları ile YDS Eğitim Grubu’nun bir parçasıdır.

Oxford Üniversitesi Sürekli Eğitim Departmanı ve Pearson Education gibi saygın uluslararası eğitim kuruluşları tarafından akredite edilen YDS Academy yüksek kalitede bir dil eğitimi sunmaktadır.

Tümü pedagojik formasyona ve Oxford Teachers’ Academy sertifikasına sahip deneyimli, nitelikli ve yenilikleri takip eden eğitmen kadrosu ve yöneticileri ile YDS ACADEMY‘de güvenilir bir eğitim alacaksınız.

YDS ACADEMY, dil öğretiminde kendini sürekli yenileyerek, yeni teknoloji ve metotları uygulayarak bireylerin yabancı dil problemlerine en sağlıklı çözümü sağlamayı hedeflemiştir. Kurumumuzu diğerlerinden ayıran en belirgin özelliği de kaliteden ödün vermeyen sorumlu ve duyarlı eğitim anlayışıdır.

YDS Academy’nin öğrenci merkezli hizmet anlayışının bir göstergesi olan Eğitim Araştırma ve Geliştirme Departmanı, öğrencilerin her türlü taleplerini tespit etmekte, bunlara uygun çözümler üreterek kalite standartlarını korumaktadır. Böylece öğrencilerimizin memnuniyeti garanti altına alınmaktadır.

Sınırlı kontenjanlarımızın dolması sebebi ile katılımını kabul edemediğimiz velilerimizden tekrar özür diliyor en kısa sürede telafisini sağlayacağımızı kendimize ödev olarak ediniyoruz.

Gözlerinin içi gülen çocuklarımızın sınava katılımının sağladığı heyecan ve mutluluk ile gelen tüm öğrenci ve velilerimize katılımları için tekrar teşekkür ediyoruz.

(İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 16:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER