Edremit'te zaferin 99. yıldönümü

Edremit'te zaferin 99. yıldönümü

 

            30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Edremit ilçemizde de düzenlenen törenler ile kutlandı.

 

            30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı sabah saatlerinde Edremit Kaymakamlığı'nda Kaymakam Turgay Ünsal tarafından tebriklerin kabulü ile başladı. Kaymakamlık Makamında gerçekleşen programa; Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 19. Motorlu Piyade Tugayı Komutan V. Albay Murat Köprücü ve Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan katıldı.

 

Kutlama programı kapsamında saat 10:00’da Edremit Şehitliğinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. İlçe Müftülüğü tarafından şehitler için dua edilmesinin ardından şehitlerin mezarına protokol tarafından karanfiller bırakıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı saat 10:45’te Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenlerle devam etti.   Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşma Personel Yüzbaşı Erkan Erol  tarafından gerçekleştirildi.

 

Kutlama programı kapsamında halk oyunları gösterilerinin sunulmasıyla törenler son buldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2021, 15:34
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER