ETO TRAVELEXPO Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na Katıldı

ETO TRAVELEXPO Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na Katıldı

16-19 Kasım tarihleri arasında Ankara'da ATO Congresium Fuar Alanında düzenlenen TRAVELEXPO Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Edremit Ticaret Odası Ayvalık Ticaret Odası ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standında birlikte yer aldı.
ETO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Yeler, Savaş Can, ETO Meclis Üyesi Erkan Küçükaslan, Turizm Komite Başkanı Fatih Şemset Kocaman ve Basın Halkla İlişkiler ve Proje Sorumlusu Sebile Gülüzar Dışkaya fuarda hazır bulundu.
Fuarın ilk gününde Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Murat YÜLEK, Rektör Yardımcısı Ünsal Sığrı ETO standını ziyaret etti.
Fuarın 2. gününde Edremit Ticaret Odası heyeti, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, BBB Proje Geliştirme ve Kurumsal Gelişim Şube Müdürü Derya Solak, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel BARAN ile bir araya gelirken, İbrahim ORS Tarım Makineleri ve Askeri Ekipmanlar Üretim A.S Yönetim Kurulu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi İlknur SEVGİ ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Turizm & Ar-Ge Koordinatörü Ömer Özcan ETO standını ziyaret etti.
ATO Congresium Fuar Alanında düzenlenen TRAVELEXPO Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın 3. gününde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Daire Başkanı Sayın Ahmet Mekin TÜZÜN ve Kızılca Gün TV Genel Yayın Koordinatörü Taner Topçu ETO standını ziyaret etti.
Fuar süresince Edremit Ticaret Odası ile ilgilenen BBB Proje Geliştirme ve Kurumsal Gelişim Şube Müdürü Derya Solak'a ve ekip arkadaşlarına, fuarın gerçekleşmesini sağlayan fuar yetkilerine çok teşekkür ederiz.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber

https://twitter.com/home

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 16:01

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER