ETO’da Termal Turizm Sektör Toplantısı Yapıldı

ETO’da Termal Turizm Sektör Toplantısı Yapıldı

Edremit Ticaret Odası(ETO) Termal Turizm Sektör Toplantısı’nda“termal turizm tesisleri masaya yatırıldı.

Meclis salonunda düzenlenen toplantıya, ETO Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyesi Fatih Ergün, komite başkanı Şemset Kocaman ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantının ilk oturumunda Ticaret Bakanlığından Ticaret Uzman Yardımcısı Osman Acısu’nun sunumuyla Hizmet Sektörünün Rekabet Gücünün Arttırılması Projesi (HİSER) tüm detayları ile anlatıldı.

Bakanlık yetkilisinin tavsiyesi ile küme ile hareket edecek gurubun aynı turizm kolunda faaliyet göstermesinin projenin akışı için daha uygun olacağı görüşüne varıldı. Odamız üyeleri özelinde “termal turizm tesisleri” nin kümelenmesi uygun bulundu.

Kümelenmeye katılım şartlarının tesislerin termal ruhsat sahibi olmaları, Hizmet İhracatçıları Birliği’ne kaydolmaları ve en az 8 firmanın bir araya gelmesi gerektiğine dair bilgi verildi.

Toplantının ikinci oturumunda TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Satış Direktörü Elif Ağfaloğlu, 20-23 Eylül tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan 1.İstanbul Balkan Turizm Borsası Fuarı ile ilgili ve 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenecek TTI Health Sağlık Turizmi Fuarı katılım detaylarını üyelerimizle paylaştı. Görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 12:32

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER