Her şey Depremzede Çocuklarımızın Mutluluğu İçin

Her şey Depremzede Çocuklarımızın Mutluluğu İçin

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm ülke genelinde olduğu gibi Edremit’te de vatandaşlarımız tek yürek olurken, AK Parti Edremit ilçe teşkilatı düzenlediği organizasyonlarla depremzede çocukların yüzlerini güldürdü.
Edremit’e gelerek otellere yerleştirilen depremzede ailelerin çocuklarına psikolojik destek sağlamak ve onların yüzlerini güldürebilmek için AK Parti ilçe teşkilatı tarafından depremzedelerin kaldıkları otelde çeşitli etkinlikler düzenlendi. 
İlk günkü etkinlik Güre Termal Otel’de yapılırken, ikinci gün etkinliği ise Akçam Otel’de gerçekleştirildi. Yüzleri boyanarak çizgi film kahramanına dönüşen çocuklar, müzik eşliğinde palyaçolarla birlikte dans ettiler. Daha sonra çuval, kaşıkla yumurta taşıma, halat çekme ve pinyata yarışmalarında heyecanlı anlar yaşayan çocuklar, birinci olabilmek için kıyasıya yarışarak, gönüllerince eğlendiler.
Özellikle halat çekme yarışmasına, büyüklerin de dahil olması ile heyecan doruk noktasına ulaştı. AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve yönetim kurulu üyeleri de çocuklarla birlikte halat çekme yarışmasına katılarak, onların heyecanına ortak oldular. Kadın kolları Başkanı Esrah Gönüldok etkinlik boyunca çocuklar ve ailelerle tek tek ilgilenirken, yarışma sonunda çocuklara AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan ve diğer gençler tarafından pamuk şekeri ve balon dağıtıldı. Kadın Kolları ise yaklaşan 8 Mart kadınlar günü dolayısı ile ailelere karanfil hediye etti. 
Depremzede aileler, böyle güzel bir etkinlik düzenleyerek, çocuklarının mutluluğuna vesile olan AK Parti teşkilatına teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2023, 08:22

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160