İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’dan yarıyıl tatili mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’dan yarıyıl tatili mesajı

Yarıyıl tatilinde emeklerinizin karşılığını aldığınızı hissetmenizi diliyor; tatil boyunca dinlenmenizi, eğlenmenizi ve ailenizle birlikte güzel vakit geçirmenizi temenni ediyorum. Yarıyıl tatili, hem dinlenmek hem de kendimizi gelecek döneme hazırlamak için önemli bir fırsattır. Ayrıca, tatil döneminde de öğrenmenin devam etmesi gerektiğini unutmayın. Kitap okuyarak, kendinize bir hobi edinerek öğrenmeye devam edebilirsiniz. Böylece daha donanımlı bir şekilde ikinci yarıyıla başlayabilirsiniz.

Eğitim Sürecinde En Büyük Destekçimiz Sevgili Velilerimiz,

Çocuklarımızın tatil boyunca dinlenmeleri ve enerjilerini yenilemeleri çok önemlidir. Bu nedenle, uyku düzenlerine özen göstermeleri ve yeterli uyku almaları gerekmektedir.

Ayrıca, tatil boyunca çocuklarımızın okuma alışkanlıklarını korumalarını sağlamak için kitap okuma saatleri belirleyerek hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlayabilirsiniz. Çocuklarımızla birlikte zaman geçirmek için farklı aktiviteler planlayabilirsiniz. Sinemaya gitmek, müze ziyareti yapmak veya yürüyüşe çıkmak gibi etkinliklerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tatil boyunca çocuklarımızın sağlığı ve mutluluğu sizin elinizde. Umarım keyifli ve verimli bir tatil geçirirsiniz.

Eğitim Ailemizin Yapıtaşları Kıymetli Meslektaşlarım,

Öğrencilerimizin hayatlarında önemli bir rol oynuyor, onları geleceğe güzelce emanet edebilmek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Bir dönem boyunca öğrencilerimizi eğitmek, onlara bilgi ve beceriler kazandırmak için büyük bir özveri ve sabırla çalıştınız. Eğitim süreci oldukça zorlu olabilir ancak sizlerin kararlılığı ve fedakârlığı sayesinde öğrencilerimiz iyi bir eğitim almaya devam ediyorlar. 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminde öğrencilerimize verdiğiniz emekler ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 13:57

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER