Jandarma motor hırsızlığı için özel ekip kurdu

Çalınan motorların parçalara ayrıldığı ileri sürüldü.

Jandarma motor hırsızlığı için özel ekip kurdu

Edremit ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlıkları olayları ile ilgili olayların aydınlatılması, şüphelilerin yakalanması ve çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesi maksadı ile Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından özel ekip oluşturuldu.

Özel ekibin titiz ve ayrıntılı araştırmaları sonucunda, çalınan motosikletlerin şase ve motor numaralarının kazınıp, parçalarının değiştirilerek kullanıldığı tespit edildi.

Olay yeri ve çevresinde detaylı kamera araştırmaları neticesinde şüpheli şahısların olay yerinde keşif yaptıktan sonra çok kısa sürede motosikleti çaldığı görüldü. Yapılan detaylı kamera araştırmaları ve takiplerden şüpheli şahısların eşkâlleri belirlendi. Şüphelilerin adreslerine gerçekleştirdikleri operasyon ile şase ve motor numarası kazınmış motosiklet, motosiklet parçaları ele geçirdi.

3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin farklı suçlardan kayıtları olduğu ve hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Yakalanan şüpheliler adlı makamlara sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023, 14:57

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER