Kaymakam Odabaş, şehit anneleri ziyaret etti

Kaymakam Odabaş, şehit anneleri ziyaret etti

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçemizde ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, istek ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler almaya devam ediyor. 

Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutlayan Kaymakam Odabaş, bu kapsamda Şehit Halit Serdar’ın Annesi Nazmiye Serdar’ı  evinde ziyaret etti. Nazmiye Teyzenin ellerinden öpen ve Anneler gününü kutlayan Kaymakam Odabaş,  daha sonra Şehit Ramazan Güleç’in eşi Neslihan Güleç’i evinde ziyaret etti.

Şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, ailelerin ihtiyaç ve talepleri ile ilgili bilgiler alan ve devletimizin her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kaymakam Odabaş; “Vatanı için canlarını feda eden şehitlerimize olan vefa borcumuzu yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Devletimizin kapısı da bizim gönül kapımız da her daim sizlere açıktır, bu vesile ile başta tüm şehit annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi. 

Kaymakam Odabaş’a ziyaretlerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Elif Çakır ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bayram Karayel eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 12:03

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER