Kaymakam Odabaş Sumaş’ı Ziyaret Etti

Kaymakam Odabaş Sumaş’ı Ziyaret Etti

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Yolören Mahallesi’nde bulunan Sumaş fabrikasını ziyaret ederek, üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Göreve geldiği günden beri, Edremit’teki birçok kurum, kuruluş ve işyerlerini ziyaret ederek, bilgiler alan Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, geçtiğimiz gün de Edremit’te uzun yıllar hizmet vermekte olan Körfez Bölgesinin öncü sanayi kuruluşu SUMAŞ A.Ş.’yi ziyaret etti.

Kurulduğu günden bu yana, yarattığı istihdam ve yaptığı yatırımlarla Edremit yöresine, büyük katkı sağlayan,  ürettiklerini Ege ve Marmara bölgesi ağırlıkta olmak üzere tüm yurt geneli ile yurtdışına pazarlayan SUMAŞ A.Ş. Fabrikasını ziyaret eden Kaymakam Odabaş, Fabrika Genel Müdürü Evin Ertürk ile Fabrika Müdürü Naci Şener’den fabrika hakkında bilgiler aldı. 

Fabrikayı gezen Kaymakam Odabaş’a üretim faaliyetleri hakkında bilgiler veren Fabrika yetkilileri, yapılan ziyaretten dolayı Kaymakam Odabaş’a teşekkür ettiler. Kaymakam Odabaş ise Körfez bölgesi ile tüm Türkiye’nin istihdamına katkı sağlayan Fabrika yetkililerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160