Kazdağları'nda cam teras

Kazdağları'nda cam teras

Kazdağları milli parklar şefi Yasir Özerhan'ın özverili çalışmaları ve az personeli ile Milliparkta gerçekleştirirken.Altınoluk Cam Seyir Terasında örnek çalışmalarla ziyaretçilerin takdirini topluyor.

Cam teras Edremit bölgesinin gururu oldu,Nizamiye giriş çalışmalarının yanı sıra ek binada,Tuvalet,Cocuk emzirme odaları ve yakında açılacak Kafeteryası ile bence ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.Bu arada geniş ekran video gösterileri,Özellikle bölgemizin bir ormandan daha çok MİTOLOJİ,nin zaman tüneline girişini hatırlatmak için çok güzel tanıtım büroşürleri hazırlandı.

PARISİN SEÇİMİ-TROYA ŞAVAŞI EFSANESİ-SARIKIZ EFSANESİ-HASANBOĞULDU EFSANESİ Tanıtım broşürleri mini roman özelliğinde olması büyük beğeni topluyor.

Yürüyüş yolları yakında özel tabele güzergahları olarak  SPORCULARIN tercihi olacak.Özellikle panoromik ğörüntü harika ve Cam teras üzerinde yürümekte ayrıcalıklı bir heyecan tutkusu.

Cam teras yolumuz Altınoluk veya Avcılar çıkışlı olarak 7 km.toprak yol Yakında Büyük Şehir Belediyesi Yücel Yılmazın ilgisiyle parke taş yol olarak yapılacak.Terastan sonra milli park içi ziyaretler ve gölet yüzme ile ziyaretçileri hareketli bir gün beklemektedir. (Haşmet Demirbil)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER