Kırsal Mahallelere Muhammed Vurmaz Çıkartması

Kırsal Mahallelere Muhammed Vurmaz Çıkartması

Vurmaz, 7’den 70’e Herkesin Gönlüne Dokunuyor

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz,  seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalle ziyaretleri sürdürüyor. Edremit’in Mehmetalan, Pınarbaşı, Beyoba mahallelerini ziyaret eden Vurmaz, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinin sürdürüyor. Merkez mahallelerin yansıra kırsal mahallelere de ziyarette bulunan Başkan Adayı Vurmaz, Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ile birlikte 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunuyor. Çocukla çocuk, yaşlıyla yaşlı, gençle genç olan Vurmaz, Mehmetalan, Pınarbaşı, Beyoba mahallelerinin sakinleriyle buluştu. Başkan Adayı Muhammed Vurmaz’a belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.  Güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılanan vurmaz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek 31 Mart yerel seçimlerinin önemini anlattı.

PINARBAŞI’NDA SICAK KARŞILAMA

31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarına son sürat devam eden Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, meclis üyesi adayları ile birlikte vatandaşlara Pınarbaşı Mahallesinde hitap etti. Vatandaşlarla samimi ve sıcak sohbet ortamlarında gerçekleşen ziyaret karşılıklı bilgi ve görüş alışverişleri şeklinde sürdü. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Pınarbaşı mahallesindeki çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Başkan Adayı Vurmaz, köy sakinlerinin de önerilerini dinledi.

“KAZDAĞLARININ SAHİBİ MEHMETALAN’DIR”

Kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Muhammed Vurmaz, Mehmetalan Mahallesinde, köylülerin sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti. Başkan Adayı Vurmaz, “Beni çok güzel karşıladınız, çok teşekkür ediyorum. Aday olmadan önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevini yürütürken Mehmetalan Mahallesi muhtarıyla çok koordineli bir çalışma yürüttük. Mahallemize hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim ilk amacımız; Mehmetalan köyünü ve Kazdağlarını korumak. Daha iyi bir Edremit için çalışmaya gayret edeceğiz. Ben hiçbir zaman siyaset yapmadan daima hizmet anlayışı ile kırsal mahallelerimize hizmet etmekten çok mutluyum. 1 Nisan’da görev bize tebliğ edilirse, hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mehmetalan Mahallesinde ikamet eden Edremit Belediyemizde birçok çalışma arkadaşımız var, kesinlikle göreve geldiğimizde işçilerimizin görevlerine son verilmeyecek, aksine mevcut personel ile Edremit’i güzelleştirmeye başlayacağız. Ben bu memleketin bir evladı olarak, sizlerin huzurunda olmaktan onur ve şeref duyuyorum. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteğinizi bekliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 09:55

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER