Korkutan Duman İş merkezini boşalttırdı. Böyle yangın görülmedi

Korkutan duman 6 katlı iş merkezini boşalttırdı, onlarca iş çalışanı zor anlar yaşadı  

Korkutan Duman İş merkezini boşalttırdı. Böyle yangın görülmedi

 Görüntü: https://www.korfezdehaber.com/boyle-yangin-gorulmedi-korkutan-duman-6-katli-is-merkezini-bosalttirdi-onlarca-is-calisani-zor-anlar-yasadi-edremit-video,3323.html
 

  Balıkesir’in Edremit ilçesinde çıkan yangın 6 katlı iş merkezinde onlarac iş yerini boşalttırdı. İş merkezinden dumanlar dışarı taşarken ekipler yangının çıkış noktasını bulmak için zor anlar yaşadılar.  
  Edinilen bilgilere göre yangın, sabah saatlerinde  Çayiçi Caddesi Denizer İş Merkezi’nde meydana geldi.
  Bir anda iş merkezinin her yerini dumanlar sarınca paniğe kapılan iş yeri sahipleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdiler. Yangına, Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale etti.
  Aşırı duman 6 katlı iş merkezini duman altında bırakırken, binadan da dışarıya taştı. İş merkezinde büyük izdiham ve kaçışma yaşandı. Ekipler dumanın nereden çıktığını bulmak için yoğun gayret sarf ettiler. İş merkezi boşaltıldı. İtfaiye erleri, yangın tüpleri ile her katta yangın emaresi ararken, yangının havalandırma boşluğuna atılan sigara izmaritinin neden olduğu anlaşıldı.
  Kuş ve ağaç dal parçacıklarının için için yandıktan sonrta tutuşması sonrası iş merkezini kısa bir sürede duman altında bıraktı. Yangında şans eseri dumandan etkilenen olmazken, iş yerlerinde dumandan duvarlarda izler oluştu.  Kesin yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

(Ayşegül Baykara)

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 16:10

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160