Mehmet Ertaş : “Edremit Herkes İçin Güvenli, Herkes İçin Rahat, Herkes İçin Huzurlu Olacak” dedi

Mehmet Ertaş : “Edremit Herkes İçin Güvenli, Herkes İçin Rahat, Herkes İçin Huzurlu Olacak” dedi

Edremit Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Edremit’in herkes için güvenli, herkes için rahat, herkes için huzurlu olacağı bir kent haline getireceğini söyledi. Edremit Cennet ayağı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Ertaş, “Halkçı belediyecilik, dayanışmacı belediyeciliktir. Halkçı belediyeciliği daha da ileriye taşımak için ben ve ekibim 31 Martta oylarınıza talibim. Edremit’imizin dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir olması sağlamak için, bu yola sizin destekleriniz ile çıktık” dedi.

Edremit Cennet ayağı Mahalle sakinlerinin büyük bir coşkuyla karşıladığı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP’liler desteklerini canı gönülden hissettiklerini dile getirdiler. Ertaş; “  Bizlere bu yola çıkarken olduğu gibi, bugün de göstermiş oldukları büyük ilgi ve destekleri için tüm komşularıma ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

Edremit’in imkânlarını ve gelirlerini adil ve hakça bölüştüreceklerinin altını çizen Ertaş; “  Her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Yönettiğimiz bu kentte dar bir gruba sağlanan imtiyazları kaldıracağız, hiç kimse için yeni imtiyazlara izin vermeyeceğiz” dedi.

Sokak hayvanları konusunda merkezi yönetim ile iş birliği içinde programlar gerçekleştireceklerinin altını kalın harflerle çizen Ertaş; “Hayvan sever arkadaşlarla el ele verip sokağa hayvan terk edilmesinin ve sokak hayvanı nüfusunun artmasının önüne geçeceğiz. 5199 sayılı kanunu tam anlamıyla uygulayacağız. Bu durumda en çok hayvan sever aktivistlerin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Edremit’in kadınlar, gençler, yaşlılar, emekliler, çocuklar için yaşanması zor değil, rahat ve huzurlu yerler olması için büyük bir özveri ile çalışacağına Cennetayağı Mahallesinde söz veren Ertaş; “Edremit’te bir yerden bir yere gitmek, caddelerinde sokaklarında güvenle ve rahatlıkla yürümek mümkün olacak. Edremit’imiz herkes için güvenli, herkes için rahat, herkes için huzurlu olacak” dedi.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2024, 10:12

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER