Mehmet Ertaş: "Edremit İçin Atamızın İzinde Yürümeye Söz Veriyorum "dedi

Mehmet Ertaş: Hamidiye Ve Soğanyemez Mahalleleri Kararını Çoktan Verdi

Mehmet Ertaş: "Edremit İçin Atamızın İzinde Yürümeye Söz Veriyorum "dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, dün akşam Edremit Soğanyemez ve Hamidiye Mahallelerinde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Ertaş; mahallelerde yaptığı konuşmada “Demokratik, adaletli, halkçı, toplumcu ve sosyal belediyecilik anlayışımızla, aziz Atatürk'ün iki kez ziyaret ettiği Edremit’imiz için onun izinde yürüyerek, sözümüz olsun, andımız olsun, bugünden tezi yok artık işimiz gücümüz Edremitlilerle Edremit olacaktır. Edremit için Atamızın izinde yürümeye söz veriyorum” dedi.

 Edremit’e ve Edremitlilere gereken değeri fazlasıyla göstereceklerini dile getiren Ertaş; “Yetenekli yurttaşların kendilerini gerçekleştirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmaları ve böylece kentin sosyal, kültürel yaşamına katkı sağlamak için yerel sanatı, yerelde sanatı ve sanatçıyı destekleyici, geliştirici olanaklar yaratılacaktır. Özellikle Edremit kent merkezinde olmak üzere zeytinciliğimizle ilgili bütün faaliyetleri, girişimleri teşvik, destek, marka tescil gibi işlemleri kolaylaştırmak ve kentimizde yaygınlaştırmak için kapsamalı bir zeytin hali, zeytin çarşısı ve zeytin müzesi yapı ve mekânların oluşması ve yaratılması için gereken her türlü çalışma derhal başlatılacaktır. Ketimizde oturup yaşayan emeklilerimiz, ekonomik durumları gereğince, belediyemizin iştiraki olan Ed-Bel'in işletmelerinden indirimli olarak hizmet alabilmeleri için Ed-Bel Emekli Kartı uygulamasına başlanacaktır” diye konuştu.

Ertaş; “Günlük ziyaretlerimizin son bölümünde Milletvekilimiz Sayın Serkan Sarı ve ilçe başkanımız Sayın Av. Emin Yalçıntaş ve partililerimizle birlikte Soğanyemez ve Hamidiye Mahallerimizdeydik. Mahalle esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yanında hep biz varız. Ayrıca Akşam programız öncesi Tahtakuşlar Sahil Mahallemiz ve Havacılar Sitesi sakinlerimizle bir araya gelerek keyifli bir halk buluşması gerçekleştirdik. Nazik misafirperverlikleri için kıymetli mahallelerimize ve site sakinlerimize teşekkür ediyorum.

Edremit’i hep birlikte yönetemeye hazırız” dedi.

MEHMET ERTAŞ ÇAĞDAŞ ALKAN’I UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “Bugün parti emekçimiz,eski gençlik kolları başkanımız,Edremit Sporumuzun teknik direktörü Çağdaş Alkan’ın aramızdan ayrılışının 2.yıl dönümü. Milletvekilimiz Sayın Serkan Sarı, ilçe başkanımız Sayın Av. Emin Yalçıntaş ve Çağdaşımızın dostlarıyla birlikte, önce hayır yemeğine katılım sağladık. Ardından mezarı başında dualarımızla andık. Sesin kulağımızdan, adın aklımızdan hiç gitmeyecek. Sol yanımız hep sen diye atacak. Işıklar içinde uyu kardeşim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 13:20

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER