Mehmet Ertaş: “Edremit İlçemizde Yapılacak Çok Hizmetler Var” dedi

Mehmet Ertaş: “Edremit İlçemizde Yapılacak Çok Hizmetler Var” dedi

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş ve Meclis üyesi adayları Hamdiye ve Soğanyemez Mahallesi sakinleriyle buluşarak seçim çalışmalarını sürdürdü. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Ertaş, belediye başkanlığı için öncelikli projelerini aktardı.

ERTAŞ; “PROJELERİMİZİN HER BİRİ EDREMİT İÇİN ÖNEMLİ”

Başkan Adayı Mehmet Ertaş; “Edremit hizmet bekliyor. Bu hizmetleri ekip arkadaşlarım ile beraber İlçemizde hayata geçireceğiz. Projelerimiz ile Edremit yaşanılabilir mutlu bir kent olacak. Göreve geldiğimiz ilk üç ayda yollarımızı düzelteceğiz. Dalyan’da planladığımız doğal yaşam alanı parkı projemizi hayata geçireceğiz. Parklarımızı düzenleyerek her Mahallemizde vatandaşlarımızın güzel zaman geçireceği alanlar hazırlayacağız. Projelerimizin her biri Edremit İlçemiz için önemli” dedi.

Hamdiye ve Soğanyemez Mahallesi'nin yaşadığı sorunları dinleyen Ertaş, mahalle sakinlerinin beklenti ve taleplerini dikkate aldıklarını belirtti. Altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve sosyal projeler gibi konular ele alındı. Ertaş, mahalle halkına şeffaf bir yönetim anlayışı ve katılımcı bir belediyecilik vaat ederek destek istedi.

ERTAŞ; “ÇALIŞACAĞIZ, EDREMİT KAZANACAK”

Başkan Adayı Ertaş; “İlçemizde doğalgaz sorununu çözeceğiz. Edremit’te gençlik parkı yapacağız. İlçemiz genelinde büyük sorun olan oto park sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz. Edremit İlçemizde yapılacak çok hizmetler var. Ben ve ekibim bu hizmetlerin üstesinde gelerek İlçeyi mutlu bir kent yapma yolunda bu yola çıktık. Çalışacağız Edremit kazanacak. İşimizde gücümüzde Edremit” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 16:05

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER