Mehmet Ertaş: ''Edremitlilere hizmet için bu yola baş koydum''

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir" sözünün altını çizdi. Cumhuriyete ve Partisine ülkenin bu zor günlerinde sahip çıkma hedefi ile belediye başkanlığa aday olduğunu dile getiren Ertaş; 1 Nisan 2024 itibariyle de Edremit Belediyesi’ne Allah'ın izni ve halkımızın da desteği ile başkan olacağını söyledi.

Mehmet Ertaş: ''Edremitlilere hizmet için bu yola baş koydum''

Edremitlilere hizmet etmek için bu yola baş koyduğunu dile getiren Ertaş; “Önce vicdanımıza sonra Edremit'lilere karşı büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Bu sorumluluk bilinci ile ekibim ve ben Edremit’i yönetmeye hazırız. Gerçekten sosyal demokrat bir anlayışla belediyecilik yapmak istiyor, bunu halkımıza göstermek istiyorum. İnsana yakışır istihdamı artırma hedefi ile kapsayıcı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme amacı ile çalışacağımız bir ekiple yola çıktık” dedi.
Yaşam boyu öğrenime destek içeren hedefler ile Edremit’i yönetmek istediğinin altını çizen Ertaş; “Özellikle kırsal mahallelerimizde çiftçi, çocuk ve kadınların kaliteli ve kapsayıcı eğitime ulaşabilmesini sağlamak istiyoruz. Sorunlara çözüm bulmak için ben ve ekibim Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız eğitim ile Edremit Halkını sabırla dinleyip çözümler üreteceğiz” diye konuştu.
Edremitli gençlerin, kadınların ve çocukların sanat ve sporla yaşamasını istediğini ifade eden Ertaş; Gençlerimizin, çocuklarımızın çağdaş, uygar, sanatla, sporla dolu bir kentte yaşamalarını sağlayacağız. Kadınlarımızla birlikte hayata değer katacağız” dedi.
Edremit’in kalkınması için çok güzel işler yapacağını ifade eden CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Ertaş ,” Edremit için de "Her şey Güzel Olacak". Sevdamız Edremit diye çıktığımız bu yolda, Edremit’e ve Edremit sevdalılarına hak ettiği belediyeciliği yaşatacağız. Projelerimizin hepsini gerçekleştirmek, Edremit’i parmakla gösterilecek marka kent konumuna getireceğiz. Adaylık sürecinde her kapıyı çalmaya özen gösteriyoruz. Edremit halkı bize güveniyor. Bu güveni boşa çıkartmayacağımıza şimdiden söz veriyorum” dedi.


AKÇAY, ATATÜRK VE DARSOFA MAHALLESİ MEHMET ERTAŞ DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş;" Günlük programımızın bu bölümünde Akçay’da esnaf ve vatandaşlarımızla bir aradayız.Esnaflarımızın tüm sorunları ve vatandaşlarımızın tüm taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Körfezimizin bu güzel beldesinin tüm sorunlarının çözümü için biz varız" dedi.

Mehmet Ertaş'ın Akşam programı kapsamında Atatürk Mahallesine giden CHP'liler Mahallenin tüm sorunlarını dinleyip, 31 Mart seçimlerinin ardından sorunların ivedi bir şekilde çözümü için yapacaklarını dile getirdi.

Ertaş;" Günlük programımızın son bölümünde Darsofa Mahallemizdeyiz. İlçe başkanımız Av. Emin Yalçıntaş ve yol arkadaşlarımızla birlikte Darsofalı komşularımızın tüm talep ve önerilerini dinleyip, çözüm önerilerimizi sunma fırsatı bulduk.
Bizleri misafir eden tüm Darsofalı komşularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 13:10

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER