Mehmet Ertaş mazbatasını törenle aldı

Hizmetsizliği ile tarih yazan Hasan Arslan'dan sonra taşı elinin altına koyarak aday olan Mehmet Ertaş'ı ilçeyi düze çıkarabilmek için yoğun bir çalışma temposuna girmesi bekleniyor. Ertaş'ın kendi işini de oğluna devrettiği biliniyor. Ertaş, mazbata töreni sonrası, "Halkımıza minnertarım. Bizleri bu göreve layık gördüler.Her şey çok güzel olacak. Şimdi hizmet zamanı, Edremit'te yepyeni bir sayfa açıyoruz"dedi.

Mehmet Ertaş mazbatasını törenle aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Edremit Belediye Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ertaş ve meclis üyeleri İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatalarını aldılar.

Başkan Ertaş yaptığı açıklamada “Çok onurlu ve gururluyum. Seçim kampanyası sürecinde destek veren, oy kullanan, kullanmayan tüm Edremit’lilere çok teşekkür ediyorum. Yepyeni bir hizmet anlayışıyla, yepyeni bir ekiple, Edremit’te yepyeni bir sayfa açacağız. Her şey Edremit’te çok güzel olacak. Hizmet yarışı içerisinde olan diğer komşu ilçelerle ve ilimizde Türkiye’mizde ismi çok daha farklı anılan bir Edremit yaratmak üzere bir yol haritası belirledik. Tek bir şeye ihtiyacımız var o da çok çalışmak. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

(Mustafa Terzioğlu-Emre Terzioğlu-Faruk Türk)

Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 11:53

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER