Muhammed Vurmaz, gençlerle buluştu

Cumhur ittifakı Edremit Belediye Başkan adayı Muhammed Vurmaz, Bizim Semtin Gençleri isimli programda Edremit gençleri ile BBB Edremit Gençlik ve Kongre Merkezi’nde söyleşi gerçekleştirdi. Vurmaz, projelerini açıkladı

Muhammed Vurmaz, gençlerle buluştu

Gençlerin fikirlerine değer veren ve fırsat buldukça onlarla bir araya gelmeye özen gösteren Edremit Belediye Başkan adayı Muhammed Vurmaz ,“Gençler Başkanıyla Buluşuyor” isimli söyleşi programında gençler ile buluştu. Başkan Vurmaz, gençlere yönelik projeler üreterek onlara güzel imkanlar sunmaya devam edeceklerini ifade etti.


BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI
Edremit BBB Edremit Gençlik ve Kongre Merkezi’nde gençlerle buluşma etkinliği yapan Muhammed Vurmaz, Edremit’te gerçekleştirecekleri başarıda gençlere güvendiğini söyledi. Programa Ak Parti Balıkesir İl Gençlik Kollar Başkanı Tunahan Palaz, Ak Parti Edremit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Şen, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Akın Sarıcan da katıldı .
Programda konuşan Ak Parti Balıkesir İl Gençlik Kollar Başkanı  Tunahan Palaz , “Muhammed başkanımızla gençlerin başkanıyla bu seçimde gümbür gümbür geliyoruz Allahın izniyle. Muhammed abimize biz çok güveniyoruz, her zaman arkasındayız. Gençlik olarak gençlerin desteğiyle Allah’ın izni ile de Edremit Belediyesi’ni alacağımızı düşünüyorum” dedi.
Programda konuşan Ak Parti Edremit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Şen , “Hepiniz hoş geldiniz. Böyle bir ortamda, bu sıcak ortamda başkanlarımızla beraber sizlerle olmaktan gerçekten çok mutluyum. Hepinizin ayağına sağlık. Biz gençler olarak buradan söz vermek istiyoruz. Muhammed Başkanımıza ve Yücel Başkanımıza hiç yılmadan, durmadan, korkmadan, hep ileriye bakarak çalışacağımıza. Tüm arkadaşlarım ve şahsım adına hepinizin huzurunda söz veriyorum ve Hepinizi Allah emanet ediyorum” dedi
SÖZ VERİYORUM, GENÇLERİN İSTEKLERİNE CEVAP VERECEĞİM
Hayallerini ve heyecanlarını gençlerle paylaştıklarını belirten Muhammed Vurmaz, “Evet gençlik burada. Ben Balıkesir'in en genç belediye başkan adayı. 19 yaşından beri belediyede çalışıyorum. Gezmedik birim kalmadı. Görüşmediğim yer kalmadı. Gidip gelmediğimiz mahalle, sokak kalmadı. Ama bir gün hep dedim ki Allah bana nasip ederse bu memlekette idareci olmayı inşallah hakkıyla hizmet nasıl olur Onu göstereceğim..  On bir yıl Edremit Belediyesi’nde bilfiil görev yaptım. Çeşitli kademelerde bulundum. Müdürlük görevini ifa ettim. Danışmanlığını üstlendim. Daha sonra üç yıldır Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Yücel Başkanımızın liderliğinde Körfez'den sorumlu Şube Müdürü, daha sonra koordinatör ve bir yılı aşkın bir süredir de 1. Bölge Hizmetleri Dairesi Başkanı olarak görev yapıyorum. Sonra dedik ki benim bir hayalim var. Ben Edremit'in daha farklı yöneteceğine inanıyorum. Gençlerin sesini duyuracağıma inanıyorum..Ve büyüklerimiz ile istişare ettik, inisiyatif aldık, bu yola çıktık. Allah nasip ederse 1 Nisan itibariyle en genç belediye başkanı olarak buradan sizlerin huzurunuzda söz veriyorum. Gençlerin başını öne yedirmeyeceğiz. Her zaman, her an ve her istediğiniz yerde nerede olmamız gerekiyorsa önünüzde, yanımızda, arkanızda, orada olacağımıza söz veriyorum. 
Şimdi sizleri burada bulmuşken bizimde duyulmaya ihtiyacımız var. Projelerimizin anlatılmaya ihtiyacı var. Gençlerle ilgili ne yapacağımızı ben buradan söyleyeyim. Siz de bana yardımcı olun. Fısıltı gazetesi tabiriyle bunları elden ele, dilden dile yayalım” dedi.
GENÇLER İÇİN PROJELERİNİ BİR BİR SIRALADI
Muhammed Vurmaz, gençler için hazırlanan projelerini bir bir saydı.. Projeler içerisinde; Birincisi Balıkesir' de olduğu gibi Edremit'te de Dijital Gençlik Merkezi için çalışmalarımızı başlatacağız. Kapalı spor salonları ile olimpik veya yarı olimpik yüzme havuzu yapacağız.. Zeytinli’de bulunan atıl durumdaki tesislerimizi hizmete açıp, gençlerimize oraya yönlendireceğiz.  Burada bir Edremitsporumuz var. Edremitspor Biz inşallah ikinci lige, birinci lige kadar çıkaracağız. Edremit'in gençleriyle önümüzdeki 5 yıl içerisinde Edremitspor’a çok güzel bir tesis kazandıracağız. Şimdi bunlar nasıl olacak? Derseniz.. Gençliğin istemesiyle bizleri yalnız bırakmaması ile olacak. Ben en çok gençlerin başkanı olacağım” dedi..
EDREMİTLİ GENÇLER’DEN TAM DESTEK
Sözlerine devam eden Vurmaz, “Şimdi sizlerden söz almak istiyorum..  Edremit Belediye Başkanı olduğum sürece inşallah sizlerin desteğiyle bu iş olacak. Gençler ne istiyorsa onu yapacağız. Edremit'te Balıkesir'in en genç belediye başkan adayı olarak Allah'ın izniyle 1 Nisan'da da en genç belediye başkanı olarak ben bütün Balıkesir'in Edremit gençleriyle bu bayrağı göndere dikmek istiyorum. Bu sebepten de sizlere her an sağımda, solumda, önümde, arkamda. Görmek istediğmi belirtiyorum.  Hepinize saygı, sevgi muhabbetlerini sunuyorum. Takdiri önce Allah'a sonra sizlere bırakıyorum. Bizi yalnız bırakmayın” dedi. 
Başkan Adayı Muhammed Vurmaz’ın projelerini dinleyen Edremitli gençler Vurmaz’a tam destek vererek “Gençler burada Başkanının yanında” diyerek tezahürat yaptı
BELGİN UYGUR’DA DESTEK İSTEDİ
Programın ilerleyen saatlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Ak Parti Balıkesir il Başkanı Mehmet Aydemir ’de programa katıldı. Muhammed Vurmaz’a desteklerinin tam olduğunu dile getiren Uygur, “1 Nisan’da  Edremit’i gerçek Belediyecilik ile tanıştıracağız. Tabiki bu sizlerin desteğiyle olacak. Genç başkan adayımız Muhammed Vurmaz’a desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 18:29

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER