Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eTwinning Meslek Liseleri Çalıştayında

Saniye Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eTwinning Meslek Liseleri Çalıştayında

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK), Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından, eTwinning faaliyetinin öğretmenlerin mesleki gelişimine, dezavantajlı okulların, mesleki ve teknik eğitim kurumlarının desteklenmesine yönelik faaliyetler kapsamında, 12-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya'da ilk kez "eTwinning Faaliyeti Meslek Liseleri Çalıştayı" düzenlendi.

Çalıştaya 2021 yılında kalite etiketi almış proje kurucusu 1.206 kişi arasından 120 öğretmen seçildi. 12 farklı oturumda Web 2.0 Araçları, Metaverse ve NFT'ye giriş, STEM, Nesnelerin Üç Boyutlu Modellenmesi, Zihinsel Modeller ve Çocuklar İçin Felsefenin (P4C) Eğitimde Kullanımı, Ölçme ve Değerlendirme Araçları, Başarı İçin Öğrenme Motivasyonu başlıklarında öğretmen mesleki gelişimine katkı sağlayacak oturumlar gerçekleştirildi.

12-14 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen eTwininng Meslek Liseleri çalıştayına, 2021 yılında kuruculuğunu yaptığı 'Değerlerimle Varım' eTwinning projesinden Ulusal Kalite Etiketi alan, Müdür Yardımcımız Mustafa YANMAZ davet edilmiştir. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

(ismail özdemir)

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2022, 14:52

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER