'Seyirlik Akşamlar'a büyük ilgi

Türkan Şoray, Balıkesirlilerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi’nin Edremit’te düzenlediği Seyirlik Akşamlar” açık hava sinema etkinliğinin onur konuğu olan Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray, rol aldığı “Arım Balım Peteğim” filmini vatandaşlarla birlikte izleyerek Arım Balım Peteğim şarkısını söyledi. 

'Seyirlik Akşamlar'a büyük ilgi

Edremitliler, 4 gün boyunca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Seyirlik Akşamlar” açık hava sinema etkinliğine büyük ilgi gösterdi. Yeşilçam’ın birbirinden güzel filmlerinin gösterildiği etkinliğe geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da onur konuğu olarak Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray katıldı. Büyükşehir Belediyesi, Bandırma’nın ardından Edremit Güre Sahili’nde “Seyirlik Akşamlar” açık hava film gösterimi düzenledi. 4 gün boyunca Yeşilçam rüzgârı estiren film gösteriminde Edremit, Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray’ı onur konuğu olarak ağırladı. Başrolünü Cüneyt Arkın ile paylaştığı “Arım Balım Peteğim” filmini vatandaşlarla birlikte izleyen Türkan Şoray, sonrasında sahneye çıkarak Behiye Aksoy ile özdeşleşen Arım Balım Peteğim şarkısını söyledi. 

‘ÇOK MUTLUYUM’
Balıkesir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Türkan Şoray, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Sinema öyle bir şey ki emeklerimin hepsi feda olsun. Yeniden doğsam yine sinemayı seçerdim. Çünkü sinemanın mükâfatı bana, sizler oldunuz. Bundan daha büyük bir mükâfat olamaz” dedi. 

‘EVİMİZİN BİR ÜYESİ’
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz adına etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Birol Şahin ise “Balıkesir’imize hoş geldiniz. Ülkemizin en güzel hanımefendilerinden biri olan, yıllardır evimizin bir üyesi gibi gördüğümüz sizi, şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. 

DOLU DOLU 4 GÜN 
24 Ağustos Perşembe günü başlayarak 27 Ağustos Pazar gününe kadar süren ve Edremitlilerin büyük ilgi gösterdiği film gösteriminde “Kardeşim Benim”,  “Arım Balım Peteğim”, “Neşeli Günler” filmi seyirciyle buluştu. Ayrıca “Rafadan Tayfa”nın gösteriminin yapıldığı etkinlikte çocuklar da unutulmadı.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2023, 17:24

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER