Ünsal ilçeyi karış karış geziyor...

Ünsal ilçeyi karış karış geziyor...

 

Edremit ilçemizde mahalle ziyaretlerini aksatmadan gerçekleştiren Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Avcılar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Mahalle ziyaretleri kapsamında Avcılar Mahallesini ziyaret ederek Cuma Namazını Avcılar Merkez Camisinde eda eden Kaymakam Ünsal, Cuma namazı sonrasında mahalle muhtarlığını ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı İbrahim Köylüceli’den mahallenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

 

Daha sonra mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Ünsal, Hayırsever Agah Ferhatoğlu’nun destekleriyle yeniden yaptırılacak Avcılar İlk ve Ortaokulu yapımı süreci ile ilgili bilgiler aldı.

 

Avcılar Mahallesinde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Kaymakam Ünsal; “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların istek ve önerilerini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Devletimiz her daim  vatandaşının yanında ve hizmetindedir. Bizler de vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve dertlerine ortak olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Kaymakam Ünsal’a ziyaretleri sırasında; İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç, BASKİ Körfez Bölgesi Şube Müdürü Zülfü Beltekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek eşlik etti. (Bekir Terzioğlu)

 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2021, 22:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160