Vali Şıldak İbrahimce’deki Çalışmaların Yeni Bir Aşamaya Ulaştığını Belirtti 

Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde yürütülen Edremit İlçesi İbrahimce Mahallesi sakinlerinin hayat standartlarını yükseltecek olan  iyileştirme çalışmalarını genişletecek hane ziyaretleri başlıyor.

Vali Şıldak İbrahimce’deki Çalışmaların Yeni Bir Aşamaya Ulaştığını Belirtti 

Balıkesir’de bir çok ilke imza atan Vali Şıldak, İbrahimce Mahallesinde yaraları sosyal çalışmalarla sarıyor, mahalleye sık sık ziyaret gerçekleştiriyor. Vali Şıldak mahallede yapılacak hane ziyaretlerinin hazırlık süreçlerini de yakından takip ediyor. 

Edremit Anadolu Lisesi Salonunda Vali Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda devletin, kurumlarıyla mahallede sahaya ineceği çalışmalar değerlendirildi. Kurumlar tarafından yürütülen çalışmaları hane ziyaretleri kapsamında tek bir şemsiye altında buluşturacak çalışmada, 8 kurumun temsilcisi belirlenen takvimle yaklaşık 900 haneye ziyaretler gerçekleştirecek, devletin eli her an İbrahimce’de olacak. Güvenlik, sağlık, gençlik ve spor, din hizmetleri, eğitim, sosyal hizmetler gibi alanlarda yapılan çalışmalara güç kazandıracak aile ziyaretleriyle istekler ilk ağızdan dinlenecek.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın mahallenin güncel durumu hakkında bilgi verdiği toplantıda, toplumsal ön yargıları kıracak aile ziyaretlerinin gerçekleştirileceği takvim görüşüldü. Ayrıca aile ziyaretleri esnasında dikkat edilecek hususların altı çizildi. Vali Şıldak toplantıda, hane ziyaretleriyle mahallelinin sorunlarının tespit edilmesine katkı sağlayacağını vurguladı. 

Sona yaklaşan hazırlıkların gözden geçirildiği toplantıda Vali Şıldak, mahallenin sosyal yaralarına empati çözüm amacıyla gayretli bir çalışma ortaya koyacak olan personele şimdiden teşekkür etti.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER