Yeniden Refah Edremit’te yeni yönetimi göreve başladı  

Yeniden Refah Edremit’te yeni yönetimi göreve başladı  

  Yeniden Refah Partisi Edremit  İlçe Başkanlığı’na seçilen Osman Kaplaner, yeni yönetimiyle birlikte yerel seçimlere hazır olduklarının  mesajını  verdi.
 Yeniden Refah Partisi Edremit İlçe Başkanlığı’na seçilen Osman Kaplaner, İHA Edremit Bürosu’nu ziyaret etti. Ziyaretinde konuşan Kaplaner, “Yeniden Refah Partisi olarak Edremit’in sorunlarını biliyor ve çözümleri için çalışıyoruz. Mart ayında yapılacak yerel seçimlere kendi adayımız ile gireceğiz. Mevcut belediye başkanının durumuna baktığımızda hiçbir sorunun üstüne gitmediğini ve çözüm üretmediğini görüyoruz, her kesim seçmenden bunu duyuyoruz. Edremit’in biriken dağ gibi sorunları ve dağlar kadar borçları var, para yok. Başlıca altyapı, yollar, kanalizasyon sistemi, içme suyu, çevre düzenlemesi, derelerimizin pisliği gibi birçok sorun var” dedi.
  Bu sorunları kendilerinin çözebileceğine dikkat çeken Kaplaner, “Edremit birinci derece deprem bölgesinde ve büyük bir fay hattı üzerinde. Çalışma var mı, maalesef yok” ifadelerini kullandı.
  Kaplaner, sözlerini şöyle sürdürdü:
  “Sahil kesimleri eski yapılarla dolu. Buraları sıvılaşmış zemin. Yaptığımız çalışmalar da birçok binanın kolonları çürümüş. Deniz kumu elinizle dağılıyor. Demirler meydana çıkmış, küften erimiş. Hiç kimse bunu denetlemiyor ve çalışma yapılmıyor. Malum mevcut yerel yönetimin geleneği sürdürdüğü zeytinliklerimizin her gün 'çevreciyiz' diye gelenlerce yok olmasına izin veriliyor. Yine uygunsuz imara açılma ve yapılaşma devam ediyor. Turizm olarak Kaz dağları, masmavi denizi, plajları, tarihi kalıntıları önemli eserlerle dolu ilçemizi tanıtamıyoruz. Buralara yabancı turisti çekemiyoruz. Biz yerel yönetime talibiz. Projelerimiz ve kadrolarımızı hazırlıyoruz ve çalışıyoruz. Belediye başkan adayımızı ve meclis üye adaylarımızı Ocak ayının ilk haftası açıklayacağız. İdeolojinin ve bir kesimin değil, hizmetin belediyesi olacağız. Herkese ve her kesime eşit hizmet eden şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışıyla halkımızdan destek bekliyoruz.”   
  Kaplaner, başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu ise şöyle açıkladı: “İlçe Başkan Vekili - Mesut Çamaçıkan, Teşkilat Başkanı - Selim Kavaklı, Siyasi İşler Başkanı - Hacı Büyükyaprak, Tanıtım ve Medya Başkanı - Ümit Sahinoğlu, Sosyal İşler Başkanı - İbrahim Öner, Mali İşler Başkanı - Harun Yılmaz, Eğitim Başkanı - Yusuf Umutlu, Halkla İlişkiler Başkanı - Umut Güvendiren ve Ekonomik İşler Başkanı - Taha Emre Bozkurt.”

(İsmail Özdemir)


 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2023, 15:26

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER