'Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerini Planlama' Toplantısı

'Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerini Planlama' Toplantısı

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Hazırlık Planlaması Toplantısını, halk eğitimi merkezi müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Kişisel, toplumsal, sosyal ve istihdam ile ilişkili bir yaklaşımla bireyin; bilgi, beceri, ilgi ve yeterliliklerini geliştirmek amacıyla katıldığı her türlü öğrenme etkinliği içine alan 'Hayat Boyu Öğrenme' kapsamında yapılan işbirlikleri ve faaliyetlerin ele alındığı toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılı içinde gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilirken, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılması planlanan faaliyetler hakkında da bir sunum yapıldı. 
Hayat boyu öğrenmenin aslında milli eğitim ailesi olarak toplumun bütün kesimlerine yönelik bir hassasiyet oluğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, toplumun her bir ferdinin önemli olduğunu vurguladı. Meslek edindirme kurslarının artarak devam etmesini çok önemsediklerinin altını çizen Tatlı, gerçekleşen tüm projelere özenle yaklaştıklarını vurgulayarak bu tür çalışmaların toplumsal önemine dikkat çekti.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Ali Tatlı’nın başkanlık ettiği toplantıya, Şube Müdürü Rıza Kılınç ve 20 ilçenin halk eğitimi merkezi müdürleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2022, 16:37

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160