Hayvansever’den Canbey ve Haluk Levent’e teşekkür

Hayvansever’den Canbey  ve Haluk Levent’e teşekkür

Erdek'te ölüme terk edilmiş Ata yardım çağrısında bulunan hayvanserin sesine kulak veren Milletvekili Mustafa Canbey ile sanatçı Haluk Levent'in desteğiyle kurtarıldı.

YARDIM ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU

Balıkesir'in Erdek ilçesi Çuğra mevkiinde boş arazide bağlı ve hasta  olarak terk edilmiş olarak bırakılan at  Aysel Senguder isimli vatandaşın çağrısıyla kurtarıldı. Twitter hesabından yardım çağrısı yapan Senguder'in sesine Sanatçı Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap Platformu veteriner gönderdi, atın ilk tedavisi ve aşılarının yapılmasını sağladı.

VEKİL CANBEY DEVREYE GİRDİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey de Senguder'e ulaşarak at'ın kurtarılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Canbey ilgili birimlerle iletişime geçerek at'ın tedavi için nakledilmesini sağladı.Çuğra otobüs durağının karşısındaki boş arazide boğazından iple bağlı ve hasta olarak yatan at ilk tedavisinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine nakledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

At'ın kurtarılmasının ardından  çagrıyı yapan hayvansever Aysel Senguder "Kelimeler yaşadığım mutluluğu ifade edemez. Sesimizi duyup paylaşan herkese, ona kucağını açan Haluk Levent ile duyarlılığı ile hemen beni arayan nakli için tüm birimleri seferber eden AK Parti Balıkesir Milletvekilim Sayın Mustafa Canbey'e şükran ve minnetle" twittini atarak teşekkür etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER