CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı: ''Cumhuriyet’e giden yolda en önemli bir adımda 30 Ağustos zaferimizdir.''

Gözbebeğimiz kahraman ordumuza çok şey borçluyuz. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu’nun kazandığı 30 Ağustos zaferinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda en önemli adımlardan biri olduğunu söyledi. CHP’li Serkan Sarı, “Yüce Türk Milleti ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, bağımsızlık ve özgürlük savaşını 30 Ağustos Zaferi ile taçlandırmıştır. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı: ''Cumhuriyet’e giden yolda en önemli bir adımda 30 Ağustos zaferimizdir.''

Cumhuriyetin 100. yılında Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’nin 101. yıldönümünü daha büyük bir coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Serkan Sarı şöyle devam etti:

“Büyük Taarruz Meydan Muharebesi Cumhuriyetimizin kuruluşunda çok büyük bir öneme sahiptir. Büyük sıkıntılar ve yokluk içerisinde yüce Türk Milleti ve kahraman Türk Ordusu büyük birlik ve beraberlik ruhuyla, bağımsızlık ve özgürlük savaşını zafere dönüştürmüştür. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla yurdunu nasıl müdafaa edeceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa bütün Dünya’ya göstermiştir.

Vatanımızda, ay yıldızlı şanlı bayrağımız altında bağımsız ve özgür olarak yaşamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, dün ve bugün vatan için feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi bir kere daha şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.”

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER